Super-čovjek od čelika! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Super-čovjek od čelika!

Super-čovjek od čelika!

Stigao je dogoočekivani trailer za novi film o Supermanu, 'Man of Steel'. Pogledajte, uživajte!

z.m.k. 12.12.2012 2 komentara

Super-čovjek od čelika!

Evo prvog 'pravog' trailera za novog Supermana! 'Man of Steel' je još jedan pokušaj studija Warner Bros da oživi popularnu franšizu i to pod producentskim nadzorom Christophera Nolana ('Batman') i u režiji Zacka Snydera ('Čuvari', '300'). Scenarij su razvijali Nolan i David S. Goyer, koji je radio kao scenarist i na Nolanova tri filma o Batmanu.

U ulozi Clarka Kenta pojavljuje se Henry Cavill, poznat televizijskoj publici po ulozi u hvaljenom serijalu 'Tudori'. Cavill se već dugo vremena pokušavao probiti do američke publike - bio je već na audiciji za Batmana, na audiciji za Jamesa Bonda, na audiciji za Supermana u 'Superman Returns', a jedno vrijeme je bio i prvi izbor za ulogu Edwarda Cullena u 'Sumraku'.

Od ostalih uloga tu su Russell Crowe kao Jor-El i Amy Adams kao Lois Lane te Michael Shannon kao general Zod. Clarkove roditelje glume Diane Lane i Kevin Costner.

Hrvatska premijera očekuje se u lipnju 2013.

Komentari
A: zvonimso 20.12.2012 Pogledaj profil

jedino je plašt malo demode ruku na srce svi ti junaci sa plaštevima izgledaju malo peškasto

mr blond 16.12.2012

Po svemu viđenom nadam se da će ovo napokon biti film u Supermanu kakvog smo odavno čekali i zaslužili.Posebno mi je drago što je Christopher Nolan,čovjek koji je svojom Batman trilogijom revolucinirao žanr blockbustera stvorivši od njih ozbiljna umjetnička dijela,jedan od producenata i scenarista te se nadam da će Superman,odnosno Man of Steel imati realističan i mračan stil i ton poput Nolanove Batman trilogije.