Birajte američkog predsjednika! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Birajte američkog predsjednika!

Birajte američkog predsjednika!

Koga biste više voljeli u Bijeloj kući - Martina Sheena ili Geenu Davis?

s.p. 05.11.2012 0 komentara

Birajte američkog predsjednika!

Amerikanci upravo biraju svog predsjednika, a mi Vam nudimo priliku da odaberete svog favorita - s liste najboljih američkih TV predsjednika! I dok će američki birači svog odabranika gledati sljedeće 4 godine u Bijeloj kući, ove predsjednike (i predsjednice!) stalno možete gledati na malim ekranima:

1. Josiah 'Jed' Bartlet, 'Zapadno krilo' ('The West Wing')
Jed Bartlet je idealni liberalni predsjednik - obrazovan, odlučan i moralan. Ovaj lik je postao tako popularan da su neki predlagali Martinu Sheenu, koji odlično glumi taj lik, da se i sam kandidira za predsjednika.

2. David Palmer, '24'
Prije Baracka Obame crni predsjednik je bio David Palmer. Kao i Obama, i ovaj predsjednik je karizmatični lider koji se zna nositi s teroristima, a njegov glas ljudima ulijeva povjerenje.


Predsjednička kampanja, 'Zapadno krilo'.

3. Mackenzie Allen, 'Američka predsjednica' ('Commander in Chief')
Evo konačno i jedne predsjednice! Istina, došla je na taj položaj kao zamjenica predsjednika koji je iznenada umro, ali pokazala je da je odlučna i sposobna. Ipak, serija je trajala samo jednu sezonu.

4. Laura Roslin, 'Battlestar Galactica'
Ovdje imamo predsjednicu koja nije lider Amerike nego cijelog čovječanstva koje treba spasiti od napada neprijateljske rase. Ipak, serija je prava alegorija koja govori o današnjem SAD-u koji se zapetljao u rat u Iraku i 'rat protiv terorizma'.

5. Matt Santos, 'Zapadno krilo'
I ovaj lik temelji se na predsjedniku Obami, a nastao je kao zamjena za predsjednika Bartleta kojem je istekao drugi mandat. Eh, kad bi Hollywood birao predsjednika - vladali bi samo liberali!

Izvor: Zimbio

Komentari

Nema komentara.