Cruise opet u akciji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cruise opet u akciji

Cruise opet u akciji

Nakon Ethana Hunta iz 'Nemoguće misije', Tom Cruise je utjelovio novog akcijskog junaka - Jacka Reachera!

s.p. 07.07.2012 0 komentara

Cruise opet u akciji

Tom Cruise se nastavlja boriti! Ne, ne govorimo o borbi za skrbništvo nad malom Suri koju vodi protiv (uskoro bivše) žene Katie Holmes a ne bavimo se niti polemikama oko scijentologije. Samo primjećujemo da Cruise nastavlja snimati akcijske filmove koji su mu prema Forbesu upravo donijeli titulu najplaćenijeg glumca na svijetu.

Veliku zaradu stekao je serijalom 'Nemoguća misija', a sada je izišao trailer za 'Jacka Reachera' koji bi mogao biti prvi film novog serijala. Riječ je o ekranizaciji romana 'Jedan hitac' ('One Shot') Leeja Childa u kojem je glavni junak bivši vojni policajac Jack Reacher.


'Jack Reacher', trailer.

Priča romana i filma bavi se slučajem strijelca koji ubija petero nedužnih građana u malom američkom gradiću. Policija ubrzo privodi bivšeg vojnika Jamesa Barra koji tvrdi da je nedužan i zahtjeva da njegov slučaj istraži Jack Reacher. Reacher odmah shvaća da su dokazi protiv Barra jednostavno presavršeni, a novi tragovi koji upućuju na umiješanost ruske mafije, vode do neočekivanih otkrića...

Redatelj  'Jacka Reachera' je Christopher McQuarrie koji se proslavio kao scenarist kultnog filma 'Privedite osumnjičene', a ovo mu je drugi film koji je režirao, s tim da je već surađivao s Cruiseom kao scenarist povijesnog trilera 'Operacija Valkira'. Osim Cruisea, u filmu glume još i Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins, te slavni redatelj Werner Herzog.

Zlobnici su već primijetili da je Reacher u romanu opisan kao visok, što znači da mu oniži Cruise baš i ne sliči, ali važno je da publika još uvijek voli tog popularnog glumca. Ukoliko 'Jack Reacher' bude uspješan, možemo očekivati još filmova s ovim junakom - Child je napisao gotovo 20 romana s Reacherom, pa neće nedostajati predložaka za nove hitove...

Komentari

Nema komentara.