Trailer kojeg se boje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Trailer kojeg se boje

Trailer kojeg se boje

'Muškarci koji mrze žene' su toliko žestoki da su uplašili i studio Sony koji je odlučio promovirati film uz cenzurirani trailer.

s.p. 01.06.2011 0 komentara

Trailer kojeg se boje

Nedavno je procurio 'crveni' tj. necenzurirani trailer za američku verziju adaptacije 'Muškaraca koji mrze žene'. Trailer je ilegalno snimljen kamerom u kinu pa dosta loše izgleda, te se studio Sony Pictures izborio da ga posvuda povuče s Interneta, iako mnogi pretpostavljaju da ga je sam pustio u javnost.

U svakom slučaju, riječ je o žestokom traileru u kojem možete vidjete okrvavljenog Daniela Craiga i komadić dojke Rooney Mare, a to je dovoljno da u Americi trailer dobije oznaku 'za odrasle'. Umjesto tog trailera službeno je objavljen trailer koji je malo 'umiveniji', iako možemo očekivati da će film Davida Finchera biti mračan i eksplicitan, baš poput književnog predloška Stiega Larssona.


'Muškarci koji mrze žene', 'cenzurirani' trailer.

Zanimljivo je da će u Americi film igrati pod naslovom 'The Girl With the Dragon Tattoo' ('Djevojka s tetoviranim zmajem') jer je tamo i knjiga bila tako prevedena. Ekipa iz marketinga se očito bojala da će potencijalne kupce uplašiti naslov u kojem se 'mrze žene', no treba naglasiti da se i knjiga i film bave temama silovanja i zlostavljanja žena, pa zato taj film o nasilju i nije za svakoga.

Ovaj mračni film 'za odrasle' dobio je termin za premijeru oko Božića, a hrvatskim gledateljima će biti zanimljivo da osim Daniela Craiga, Rooney Mare, Robin Wright, Stellana Skarsgarda, Christophera Plummera, Juliana Sandsa, Joely Richardson i Stevena Berkoffa, u filmu mogu vidjeti i našeg Gorana Višnjića.

Komentari

Nema komentara.