Filmovi za kraljevsko vjenčanje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmovi za kraljevsko vjenčanje

Filmovi za kraljevsko vjenčanje

Otkrijte kako cure mogu pronaći svog pravog princa i što ih čeka kada postanu kraljice!

s.p. 23.04.2011 0 komentara

Filmovi za kraljevsko vjenčanje

Sprema se veliko kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton, a već je gotov i prvi film o njihovoj vezi. Dok odbrojavate dane do velikog događaja, predstavljamo filmove o kraljevima, kraljicama i vjenčanjima:

'William and Kate'

Kritičari su popljuvali ovaj TV film o Williamu i Kate, ali bitno je da je snimljen na vrijeme, tako da gledatelji baš prije vjenčanja mogu pogledati čitavu kronologiju njihove veze i zaplakati na sretnom kraju filma. 

'Royal Wedding'

Ime filma sve govori - radnja ovog mjuzikla iz 1952. smještena je u 1947., godinu kada se održavalo kraljevsko vjenčanje princa Filipa i princeze Elizabete koja će uskoro postati kraljica Elizabeta II.

'Kraljević i ja'

Cura se zaljubljuje u kraljevića, kraljević se zaljubljuje u nju i na kraju se vjenčaju. Da, to je priča o Kate i Williamu, ali i priča ove romatične komedije koja je dobro poznata svima koji su ikad čitali bajke!

'Kraljica'

Odličan film koji pokazuje da život britanske kraljevske obitelji nije bajka, a dotiče se i sudbine nesretne princeze Diane koja je nakon vjenčanja shvatila da možda i nije odabrala pravog princa.

'Kraljev govor'

Hoće li mladi par trebati savjete o javnim nastupima? Sigurno su već angažirali cijeli vojsku PR stručnjaka, ali dobro bi im došlo i da pogledaju ovaj film o budućim monarsima koji se moraju suočiti s ogromnom odgovornošću.

'Moj dečko se ženi'

Evo nešto i za one naše čitateljice koje su planirale udati se za Williama, a onda je uskočila ona *#& Kate i pokvarila im planove. Film nudi detaljne upute kako se sprijateljiti s nevjestom i pokvariti vjenčanje. Samo požurite - vjenčanje tek što nije počelo!

Komentari

Nema komentara.