Pariz, ubit ću te! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pariz, ubit ću te!

Pariz, ubit ću te!

Slavni redatelji su snimili 'Pariz, volim te', a Joe Dante i ostali redatelji hororaca snimaju - 'Pariz, ubit ću te'!

s.p. 29.10.2010 0 komentara

Pariz, ubit ću te!

Sprema se omnibus s horor pričama, a mjesto radnje bit će - romantični Pariz! Naslov filma je 'Paris I'll Kill You', što je očita referenca na slavni omnibus iz 2006., 'Paris, je t'aime' ('Pariz, volim te') u kojem su pojedine segmente režirali Gus Van Santbraća CoenTom Tykwer i ostali velikani.

U ovoj horor antologiji svoje kratke filmove predstavit će Joe Dante ('Gremlini 2'), Paco Plaza ('Rec'), Ryuhei Kitamura ('Ponoćni vlak smrti'), Xavier Gens ('Granice') i Christopher Smith ('Severance'), a pridružit će im se i redateljski duo Julien Maury i Alexandre Bustillo ('A L'Interieur'), te njemački redatelj Jörn Heitmann koji je poznat po specijalnoj vrsti mračnih kratkiša - spotovima za Rammstein!

 


'Quartier de la Madeleine' (segment iz filma 'Paris, je t'aime'), r: Vincenzo Natali, cijeli film.

 

Njima će se pridružiti i Vincenzo Natali, kanadski redatelj kultne 'Kocke' koji je jedini režirao i segment u 'Parizu, volim te', i to horor priču u kojoj se turist (Elijah Wood) spetlja s pravom vampiricom (Olga Kurilenko). Treba spomenuti i da je jednu priču s duhovima u 'Parizu, volim te' režirao i Wes Craven, no on se zasad ne spominje u novoj postavi.

Zanimljivo je da bi producenti voljeli pokrenuti cijeli serijal horor omnibusa o gradovima, baš kao što je to bio slučaj i s 'običnim' omnibusom o Parizu nakon koga je slijedio 'New York, I Love You'. Ima li netko ideja i za horor verziju 'Zagrebačkih priča'?

Komentari

Nema komentara.