Hellboy kao anime - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Hellboy kao anime

Hellboy kao anime

Prebacivanje priče iz jednog medija u drugi... pa u treći, nije više nikakva novost. Nakon anime najave za 'Kill Billa', jedan se hit junak također sprema okušat u animeu. Hellboy.

23.04.2004 0 komentara

Hellboy kao anime

Nakon svima poznate Tarantinove najave da će snimati anime-prednastavak 'Kill Billa', evo i najsvježije vjestice koja najavljuje anime 'Hellboya'. 'Hellboy' je prvo bio Mignolin super-hero strip, a potom dugoočekivani filmski hit horror majstora Guillerma Del Torroa, o kojem se pisalo i na ovom sajtu. Sada se ekipa sprema prebaciti cijelu ideju u medij anime filma.

No tu još nije kraj. Osim priprema za anime verziju priče i filmski nastavak hita, Del Torro bi se uskoro trebao odlučiti i za najpoželjnijeg izdavača kompjuterskih igara. Naravno, Del Torro i Mignola radili bi na projektu kako se cijela stvar ne bi previše udaljila od osnovne ideje začete u stripu i filmu. Vjeru u cijeli projekt nalaze u uspjehu 'Animatrixa', ali i animea 'Van Helsing: The London Assignment' koji će pratiti očekivani horrorac.

Recimo još samo da se sprema i anime prednastavak SF-hita 'Pitch Black' koji je proslavio Vin Diesela. Anime naslovljen 'The Chronicles of Riddick: Dark Fury ' također će biti u službi najave filmskog prednastavka.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.