Family Guy živi i dalje - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Family Guy živi i dalje

Family Guy živi i dalje

20th Century Fox Television službeno je potvrdio da je dogovorena proizvodnja najmanje 22 nove epizode humoristične animirane serije 'Family Guy'.

27.03.2004 0 komentara

Family Guy živi i dalje

Obitelj u kojoj jednogodišnje dijete govori i razmišlja sa zavidnom razinom inteligencije, u kojoj se, samo formalna, muška glava obitelji baš i ne može pohvaliti istom osobinom, a iz svih problema izvlači ga pametni pas, koji inače uživa u sunčanju, čitanju i pijuckanju koktela… To je obitelj iz odlične TV animirane serije, koju na okupu drži (a tko drugi nego) žena.

Ova serija, čiji je autor Seth MacFarlaine, nagrađena je između ostalog i nagradom Emmy, a njeno DVD izdanje bilo je najprodavaniji TV proizvod u 2003. godini. Više od dvije godine nakon što je premijerno emitirana posljednja epizoda, njeni su autori i sami shvatili da je 'Family Guy' serijal postao kulturni pop fenomen i da bi zaista bila šteta uskratiti užitak njenim brojnim gledateljima.

Glave obitelji, Peter i Lois Griffin

Za vrijeme svog prikazivanja na Cartoon Networku, ova je serija ponekad imala veću gledanost čak i od popularnih talk-show emisija Davida Lettermana i Jay Lenoa.

Nove epizode bit će prikazane početkom 2005. godine, u kasnovečernjem terminu nazvanom Adult Swim na TV postaji Cartoon Network, rezerviranom za crtiće za, kako to sami kažu, 'mlađe odrasle'. Seth MacFarlaine, autor i izvršni producent, zajedno sa producenticom Karom Vallow trenutno sastavlja ekipu za snimanje novih epizoda.

Brian Griffin, pametni obiteljski pas

Inače, da vas uputimo, osim kreiranja 'Family Guya' i sinkronizacije likova u toj seriji, Seth MacFarlaine je radio na mnogo nama dragih animiranih filmova između ostalih i kao scenarist i storyboard artist za animirane serije 'Johnny Bravo', 'Cow and Chicken' i 'Dexter's Laboratry'.

Želite li znati više o 'Family Guyu', preporučamo vam službeni site i jedan fan site.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.