Revolucionarni traileri! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Revolucionarni traileri!

Revolucionarni traileri!

Spike Jonze mijenja žanr dječjeg filma, Astro Boy otkriva imaju li androidi dušu, a 'Ledeno doba 3' prikazuje dinosaure u 3 dimenzije.  

s.p. 26.03.2009 0 komentara

Revolucionarni traileri!

Konačno je izišao i dugo očekivani trailer za dugonajavljivani 'Where the Wild Things Are', adaptaciju knjige za mlade koju je režirao Spike Jonze. Oni koji su vidjeli njegove glazbene spotove i dugometražne filmove znaju da on ne radi uobičajene holivudske hitove. Zato će sigurno i ovaj film zbuniti mnoge klince i njihove roditelje, već su se čule kritike da je ovo ozbiljan i strašan dječji film. 'Where the Wild Things Are' sigurno neće biti veliki hit, ali mu je zajamčen - kultni status.


'Where the Wild Things', trailer.

Stigao je trailer i za jedan futuristički crtić, 'Astro Boy' koji je obrada japanskog predloška. Riječ je o priči o mladom androidu koji je pun čudesnih moći - ima rendgenski pogled, nevjerojatnu brzinu i mogućnost letenja. Njega je stvorio briljantni znanstvenik Tenma (Nicolas Cage), a malom robotu najveća je avantura otkrivanje svoje ljudske prirode. Očito, svidjet će se klincima kojima je omiljeni lik iz bajke Pinokio.


'Astroboy', najnoviji teaser.

'Ledeno doba 3: Zora dinosaura' nudi novost povijesnih dimenzija - prahistorijski junaci serijala upoznat će ogromna bića zvana dinosauri! A gledatelji u svjetskim i hrvatskim kinima nastavit će pratiti povijesnu promjenu u kinematografiji, što u prijevodu znači da će se i ovaj film moći gledati u 3 dimenzije. Nadamo se samo da crtići u 'samo' dvije dimenzije neće izumrijeti kao dinosauri!

 
'Ledeno doba 3: Zora dinosaura', trailer.

Komentari

Nema komentara.