Sezona je otvorena! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Sezona je otvorena!

Sezona je otvorena!

Dok kuće poput Dreamworksa, Disneya ili Pixara jako dobro žive od animacije, malo je vremena ostalo do ulaska još jednog velikog igrača na scenu.

d.g. 28.09.2005 0 komentara

Sezona je otvorena!

Iako smo nedavno pisali o Caru Tenisica kao novom konkurentu velikanima, čini se izglednijim da se prava i ozbiljna konkurencija može očekivati s premijerom prvog dugometražnog animiranog Sonyevog filma zakazanom za 29. rujna slijedeće godine.

Film pod nazivom 'Open Season' već smo najavljivali, pa ćete ovaj puta umjesto kratkog sinopsisa dobiti samo sporadični link koji će vas preusmjeriti na pravu adresu.

Kao kratki podsjetnik o čemu se ustvari radi samo telegrafski - pripitomljeni grizli Boog i njegov jelenski prijatelj Elliot pokušavaju izvući živu glavu za sezone lova. Lista filmskih zvijezda koje u fušu zarađuju posuđujući glasove je naravno vrlo bogata (Ashton Kutcher, Martin Lawrence, Debra Messing..), kao i predviđeni budžet. Film je direktno inspiriran humorom kratkih stripova Stevea Moorea ('In the Bleachers')

Bitne novosti koje su se dogodile u zadnje vrijeme uključuju prije svega otvaranje službenog sajta s pripadajućim trailerom, ali i mnoštvo kvalitetnih slika koje se mogu pronaći internetskim bespućima...

Komentari

Nema komentara.