Jeste li za kikiriki? - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Jeste li za kikiriki?

Jeste li za kikiriki?

Popularni strip 'Peanuts' čije su zvijezde Charlie Brown i Snoopy napokon će dobiti svoj dugometražni animirani film.

z.m.k. 10.10.2012 0 komentara

Jeste li za kikiriki?

Studio 20th Century Fox Animation, koji stoji iza mega-uspješnog animiranog serijala 'Ledeno doba', pribavio je prava za snimanje adaptacije stripa 'Peanuts', autora Charlesa M. Schulza. Schulz je preminuo 2000-te godine, ali njegovi nasljednici, sin i unuk Craig i Bryan Schultz, uključeni su u produkciju filma i rade na scenariju. Redatelj je također već odabran: Steve Martino, koji je snimio 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese' i 'Horton'.

Film bi se trebao pojaviti u američkim kinima 25. studenog 2015. na dan kada će se obilježavati 65 godišnjica objavljivanja prvog stripa iz serijala 'Peanuts' čije su zvijezde svjetski poznati Charlie Brown i pas Snoopy.


Ulomak iz filma
'A Boy Named Charlie Brown'

Sin autora, Craig Schulz izjavio je da na ovome projektu radi već godinama, ali da je sada napokon došlo pravo vrijeme za snimanje 'jer je tehnologija na onom stupnju razvoja koji je potreban da bi stvorili ovaj film.' Za sada se zna samo da će film biti u potpunosti animiran, bez igranih dijelova, ali nije isključeno da će se snimati u sveprisutnom 3D-u.

Ovo ipak neće biti prvi pokušaj da se omiljeni junaci iz stripa prenesu na veliko platno - 1969. snimljen je 'A Boy Named Charlie Brown', a uslijedili su 'Snoopy Come Home', 'Race For Your Life, Charlie Brown' i 'Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!!!)'.

Strip 'Peanuts' objavjen je u više od 75 zemalja u raznim novinama, a i mi smo ga imali prilike čitati u domaćim tiskovinama.

Komentari

Nema komentara.