Pythonovci uskrsli iz mrtvih - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Pythonovci uskrsli iz mrtvih

Pythonovci uskrsli iz mrtvih

Pravim Pythonovcima ni smrt ne može prekinuti karijeru pa će njihov pokojni član nastupiti u filmu 'Graham Chapman - mrtav u 3D-u'!

s.p. 27.06.2011 0 komentara

Pythonovci uskrsli iz mrtvih

Nakon smrti njihovog člana Grahama Chapmana, bilo je posve izvjesno da Monty Pythoni više neće zajedno snimati filmove. Eric Idle je jednom izjavio: 'Opet ćemo se okupiti jedino ako Chapman ustane iz mrtvih. Pregovaramo s njegovim agentom'. E, pa čini se da su se dogovorili s Chapmanovim agentom jer se Pythoni okupljaju da snime film, i to baš Chapmanu u čast.


Ispraćaj Grahama Chapmana - u stilu Monty Pythona!

Chapman je 1980. objavio memoare pod naslovom 'Lažljivčeva autobiografija (svezak 6)' u kojima je opisao svoj rad u Pythonima, ali i svoju sklonost istom spolu i prekomjernom opijanju. Chapman je snimio i audioverziju u kojoj čita tekst autobiografije, a to će biti iskorišteno u animiranom filmu u kojem će Chapman 'oživjeti' uz pomoć animacije.

Graham Chapman u
Graham Chapman u 'Letećem cirkusu Montya Pythona'

Svoje sudjelovanje u filmu potvrdili su John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam i Terry Jones, a s preostalim članom, Ericom Idleom, još uvijek pregovaraju. Ideja filma je da neki članovi Pythona (poput Johna Cleesea) komentiraju Chapmana i njegov život, a neki članovi će posuditi glasove likovima iz memoara pa će tako Michael Palin sinkronizirati lik Chapmanovog oca. Zanimljivo je da se najavljuje i moderna 3D animacija, pa je redatelj Bill Jones za naslov filma duhovito predložio: 'Graham Chapman – mrtav u 3D-u'!

Komentari

Nema komentara.