Dinamitna vijest - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Dinamitna vijest

Dinamitna vijest

Kultna komedija Jareda Hessa postat će animirana serija - Napoleon Dynamite osvaja televiziju! Gosh!

s.p. 12.10.2010 0 komentara

Dinamitna vijest

Dobar vijest za fanove bizarnog humora - snima se animirana serija 'Napoleon Dynamite'! Za one koji ne znaju, riječ je o kultnoj komediji koju su kod nas preveli kao 'Napoleon Mali', a naša TV kritičarka Jasna Nanut ju je proglasila 'filmom godine, desetljeća, a možda čak i stoljeća'.


'Napoleon Dynamite', trailer.

Priča filma i buduće Foxove TV serije bavi se Napoleonom, gimnazijalcem iz Idaha koji živi s bakom i bratom Kipom koji želi postati opaki borac. Najbolji Napoleonov prijatelj je Pedro, latino koji, baš kao i šmokljan Napoleon, nije naročito popularan u školi ali se svejedno kandidira za predsjednika razreda. Naravno, Napoleon mu pomaže u kampanji koja se odvija u znaku genijalnog slogana - 'Vote for Pedro!'

I iza animirane serije će stajati scenarist i redatelj filma Jared Hess kojem će opet pomagati supruga i koscenaristica Jerusha Hess, te Mike Scully iz 'Simpsona'. Junacima crtića će glasove posuđivati originalna postava iz filma, što znači da ćete opet moći čuti Efrena Ramireza, Aarona Ruella i, dakako, Jona Hedera koji se proslavio kao Napoleon. Za početak će biti snimljeno samo šest epizoda, a onda će publika odlučiti o daljnjoj sudbini serije. Vote for Napoleon!

Komentari

Nema komentara.