Peter i Peter, dva Australca Oscarovca - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Peter i Peter, dva Australca Oscarovca

Peter i Peter, dva Australca Oscarovca

Peter Jackson i Peter Weir su obojica ove godine bili nominirani za Oscara kao najbolji redatelji, a sad se s novim filmovima obojica spremaju za novi juriš.

23.04.2004 0 komentara

Peter i Peter, dva Australca Oscarovca

Redatelj 'Gospodara prstenova' Peter Jackson razmišlja o adaptaciji bestselera spisateljica Alice Sebold, potresnog romana 'The Lovely Bones'. Na njemu bi trebao početi raditi nakon što dovrši King Koga, javio je Variety.

'The Lovely Bones' je dirljiva priča ispričana kroz lik 14-godišnje djevojčice koja je brutalno silovana i ubijena. Ona s neba promatra svoju potresenu obitelj i njihove pokušaje da prebole njenu smrt. Također, prati i istražitelja koji pokušava riješiti njen slučaj, kao i svog ubojicu koji nastavlja tražiti slijedeću žrtvu.

Slijedeći projekt redatelja 'Gospodara i ratnika', Petera Weira, biti će 'Pattern Recognition', triler kojega će financirati Warner Bros. Weir će pisati i scenarij i to prema romanu Williama Gibsona.

Iz daleke prošlosti i s dalekih mora Weir se vraća u stvarnost. Novi film pratiti će mladu marketinšku stručnjakinju, koja se nađe u opasnoj i zamršenoj situaciji kada pokuša otkriti podrijetlo jedne video snimke na Internetu.

S ovim se projektima redatelji neće imati prilike dogodine utrkivati za Oscara, jer će Jackson do tada raditi na novom King Kongu o kojemu smo već dosta pisali.

Komentari

Nema komentara.