Lynch njuši novi triler - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Lynch njuši novi triler

Lynch njuši novi triler

Jennifer Lynch, majstora Davida kći, nakon 11 godina pauze upušta se u novi filmski projekt.

22.04.2004 0 komentara

Lynch njuši novi triler

Tko je gledao 'Boxing Helenu' zasigurno je nije zaboravio. Film zasigurno nisu svi voljeli, ali ga svi pamte. Uvrnuta je filmska maštarija djelo, tada 23ogodišnjakinje, Jennifer Lynch. Ispričavamo se autorici, ali ne možemo ne spomenuti čijeg je stabla list, naprosto da nam bude jasnije odakle inspiracija.

U 'Boxing Heleni' su glavne uloge odigrali Julian Sands i Sherylin Fen. Sands je u ulozi kirurga koji ženu (Fen) kojom je opsednut otima nakon nesreće i zadržava tako da joj amputira i noge i ruke. Film je zaradio nepunih milijun dolara, a specifičnoj temi zasigurno je odmogla i oznaka 'zabranjeno ispod 17' te tužba protiv Kim Basinger koja se trebala pojaviti u glavnoj ulozi.

Novi je film napeti triler 'Surveillance', priča o agentu FBI-ja koji susreće tri preživjele žrtve serijskog ubojice i od kojih dobiva tri potpuno drugačije priče o tome što im se desilo. Lynch je zajedno s Kent Hrperom napisala scenarij, budžet filma je oko 10 milijuna $, a snimanje započinje ovoga ljeta u Novom Meksiku.

Komentari

Nema komentara.