Stižu 'Ghostbusters 3'! Stvarno! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Stižu 'Ghostbusters 3'! Stvarno!

Stižu 'Ghostbusters 3'! Stvarno!

Osamdesete su već reciklirane u glazbi i u modi, a sada na red dolaze filmovi - vraćaju se 'Istjerivači duhova'. Ovog puta za pravo!

z.m. 05.09.2008 1 komentara

Stižu 'Ghostbusters 3'! Stvarno!

Hoće? Neće. Možda ipak hoće? Ma neće. Hoće li sad? Hoće! Ovako filmofili već godinama nagađaju hoće li se snimiti novi nastavak 'Istjerivača duhova'. Od posljednjih 'Ghostbustersa 2' prošlo je već 19 godina i cijelo to vrijeme spekuliralo se o 'Ghostbustersima 3'. Sada je napokon studio Columbia Pictures objavio da je krenuo u snimanje trećeg dijela popularne franšize iz osamdesetih. 'Ghostbustersi' su dugo bili najprofitabiliniji film studija Columbia sve dok ih nisu pretekli 'Ljudi u crnom' i kasnije 'Spider-Man'.

Za scenarij su angažirani Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky – autori američke verzije serije 'U uredu'. Njihov posao je ponovo spojiti poznate likove iz prijašnjih filmova, a to najvjerojatnije znači da će se u filmu ponovo okupiti Harold Ramis, Ernie Hudson, Dan Aykroyd i Bill Murray. Oni su već pristali posuditi svoje glasove za nadolezeću video igricu 'Istjerivači duhova', što ih je možda potaklo i na razmišljanje o novom filmskom projektu. Postoji i opcija da se pomladi kasting - u vezu s projektom dovođeni su Seth Rogen i Steve Carrell, ali zasad su sve to nagađanja.

Hollywood Reporter je već izvijestio kako je redatelj prva dva filma, Ivan Reitman 'svjestan i uključen' u projekt, ali još nije odlučeno tko će u konačnici zasjesti u redateljski stolac. Na filmskim blogovima se već mogu čuti prijedlozi kako bi taj posao dobro odradio Reitmanov sin Jason, redalj nagrađivane komedije 'Juno'.

Komentari
A: nobles 06.09.2008 Pogledaj profil

molim te bože, molim te bože, molim te bože, molim te bože, molim te bože, molim te bože, molim te bože, molim te bože DA OVO NIJE ISTINA! Seth Rogen i Steve Carell?! O NE! njih dvojica su zaista dobri glumci, ali za trash komedije, komedije gdje je smiješno kad netko nespretno padne ili kada glavni likovi po cijele dane puše ganju i valjaju kvazi smiješne fore, ali nikako, nikao za ghostbusters 3 nakon 20 godina čekanja nastavka. toliko puta su odbili snimiti nastavak sa svakakvim izgovorima da bi na kraju odlučili napraviti OVO?!
jasno mi je da dolaze "novi klinci", ali onda neka naprave za njih neki neutralni film, film koji nema veze sa ghostbusters franšizom koja je obilježila djetinjstvo tolikim ljudima.
veliko NE!