Harry Potter gol i odgođen - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Harry Potter gol i odgođen

Harry Potter gol i odgođen

Šok i nevjerica! Premijera novog filma o Harryu Potteru odgođena je za čitavih osam mjeseci!

z.m. 19.08.2008 0 komentara

Harry Potter gol i odgođen

Studio Warner Bros. razljutio je brojene obožavatelje Harrya Pottera objavom da će 'Harry Potter i Princ miješane krvi' stići u kina tek u srpnju 2009., umjesto u studenom 2008., kako je prvotno bilo najavljeno. Bijesni štovatelji lika i djela mladog čarobnjaka pokrenuli su pravu Internet-hajku. Na brojnim forumima ne štede se riječi pri pljuvanju Warner Bros-a i njihove 'odluke motivirane isključivo, zaradom, zaradom i zaradom' – kako piše jedan od forumaša. Na Facebook-u se čak pojavila grupa pod nazivom 'The Delay of Harry Potter and the Half-Blood Prince Has Ruined My Life' koja potiče fanove da iz protesta bojkotiraju premijeru filma, a navodno se sprema i prosvjed ispred Warnerovog sjedišta u New Yorku.

Studio u svoju obranu izjavljuje kako je odgoda posljedica štrajka scenarista i da će ljetna premijera samo 'povećati potencijal koji Princ miješane krvi ima na kino-blagajnama'. Ili, u prijevodu - zarada, zarada i samo zarada… No, neki špekuliraju kako je uzrok odgode sasvim druge prirode. Fox News sugerira da se studio želi ograditi od publiciteta koji će zasigurno izazvati nagost zvijezde filma Daniela Radcliffea u broadwayskoj postavi predstave 'Equus', zakazanoj za ovu jesen.


Trailer za 'Harrya Pottera i Princa miješane krvi'

Ali, čini se da se golotinja omilila Radcliffeu pa ćemo ga možda u takvom izdanju imati prilike vidjeti i u novom filmskom izdanju Harrya Pottera. Naime, Contact Music prenosi njegovu navodnu izjavu: 'Isprva sam mislio da ću u toj sceni imati gaće. Očito da ne. Ali to sam već radio. Navikao sam.' Citat sam po sebi ne otkriva mnogo, ali na Contact Musicu tvrde da se izjava odnosi na golotinju u novom filmu o Harry Potteru.

Teško je za povjerovati da bi čedni i obiteljski orijentirani studio Warner dozvolio golotinju u jednom od svojih filmova namijenjenih publici od 7 do 77, ali za vjerne obožavatelje i obožavateljice Harrya i Radcliffea nada uvijek postoji. Barem do premijere filma, koja će definitivno biti (tek) u srpnju 2009.

Komentari

Nema komentara.