Sexy scene da umreš od smijeha - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Sexy scene da umreš od smijeha

Sexy scene da umreš od smijeha

Postoje razni važni izbori i mudri popisi, no mi imamo uglavnom one bizarne i zabavne liste. Evo još jedne erotične i duhovite liste filmskih scena.

s.p. 17.08.2007 0 komentara

Sexy scene da umreš od smijeha

Nedavno smo javili rezultate važnih izbora, onih za najbolje erotske scene. I sajt Cracked.com pridružio se tim estetskim raspravama, no on je izabrao 5 - urnebesnih erotskih scena! 

Zadnji na listi je 'Operation Swordfish' – što, reći ćete, zar je njime smiješno kad Halle Berry pokaže sise? Ma neeee, (reč da bi rekli), njima je smijurija gledati blow job na Hugh Jackmanu, kojeg prostitutka Helga 'obrađuje', dok ga istovremeno John Travolta s pištoljem u glavi prisiljava da se hackira u  Pentagon! Bizarna scena po Crackedu zaslužuje da budu uvrštena među najgora filmska 'pušenja', a mi bismo dodali da kinky scena ima potencijala – sigurno je iskorištena u nekom porno rimejku! 


'Operacija Swordfish', r: Dominic Sena, sexy isječak

Na listi (4. mjesto) je i scena iz filma 'The Crow: City of Angels', još jednog izdanja serijala o osvetoljubivim duhu u liku vrane. Darkerska striptizeta izvodi privatni striptiz za usamljenog ljigavca, scena je vjerojatno trebala pokazati kako se peep show plesačica degradira za potpunog stranca. Ekipi s neta je urnebes što taj tip izgleda kao Steven Tyler iz Aerosmitha sa razmazanom šminkom, govori staromodnim slangom, a prije nego scena (i tip) svrši, mušterija iz peep showa prozbori: 'Ove godine ćemo proslavit Božić nešto ranije'.   

'Conan barbarin' nije samo ep u kojem se prikazuje brutalnost drevnog svijeta, Schwarzenegger se u jednoj sceni (brončano, treće mjesto) treba ukazati publici i kao brižni ljubavnik svoje cure Valerie. Komentator Crackeda ističe da je Schwarz kao nježan ljubavnik izgleda manje realistično nego kad je bio brat blizanac Dannyja DeVita. A i scena je zastarjela – današnja publika bi na šlatanje po sisama uz zvuke orkestra reagirala s više podsmijeha nego publika 80-tih. Hej, to su bila drugačija vremena.  

A kad smo kod bizarnih 80 – tih i ludih sexy scena, tko može zaboraviti erotski hit tog doba, '9 i pol tjedana'. Ima tamo i jedna scena (2. na listi) kad Mickey Rourke i Kim Basinger bježe od njujorških nasilnika, da bi se zatim upustili u divlji sex na kiši. Ah, te otkačene fantazije su vjerojatno napaljivale generacije, no mora da su recenzenti ove scena rođeni Njujorčani. Jer njima se čini nezamislivim da bi se itko osim beskućnika i tinejdžera ševio po tako prljavim mjestima, u kojima vjerojatno - pišaju pijanci. Ah, izgleda da neki baš vole rušiti ljudima iluzije, a neki od nas su već pomišljali da odu tamo na turističku turu i ponove tu scenu... 


'Devet i pol tjedana', r: Adrian Lyne, trailer

Prva scena na listi je scena koja postaje apsurdna baš kada se stavi na listu urnebesnog seksa – naime, riječ je o običnoj sceni ljubljenja Lukea Skywalkera i princeze Leie u originalnoj trilogiji 'Star Warsa'. Zašto je to uopće uvršteno u scene seksa? E, pa zato što je autor liste u to vrijeme imao 8 godina, pa mu je to u ono vrijeme bio vrhunac erotskog iskustva na filmu. A razlog zašto je ta scena uvrštena u komične sexy scena je ta što će se kasnije rekonstruirati da su Luke i Leia brat i sestra, pa će generacije klinaca zaparavo imati romantične fantazije na – 'incestuozni peting'. 


'Imperij uzvraća udarac', r: Irvin Kershner, trailer

Pih, i nije im neka lista, ali ionako je sve to subjektivan izbor. Prve reakcije čitatelja s neta je da je neoprostivo što na listu nisu uvrštene scene seksa iz 'Showgirlsa', a nama je samo drago da nisu uvrštavali i neke scene iz hrvatskih filmova – došli bi na vrh glupih sexy scena s filmovima u kojima muškarac ševi, a da nije stigao ni skinuti hlače...

Komentari

Nema komentara.