Natječaj: Zagrebačke priče - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Natječaj: Zagrebačke priče

Natječaj: Zagrebačke priče

Ako imate u ladici scenarij o nekom od zagrebačkih kvartova ili ako ga mislite napisati do 15.05. 2008., onda je natječaj Propeler filma prava stvar za vas.

p.h. 05.04.2007 6 komentara

Natječaj: Zagrebačke priče

Propeler film d.o.o. poziva sve zainteresirane na prijavu scenarija za kratki igrani film na natječaj za produkciju omnibusa 'Zagrebačke priče'.

'Zagrebačke priče' su cjelovečernji igrani omnibus koji se sastoji od 7 kratkih igranih filmova različitih autora dužine trajanja od 8 do 12 minuta. Autori će na prijavljivanje scenarija biti pozvani Javnim natječajem, a odabrani radovi realizirat će se prema njegovim uvjetima i pravilima.

Tema svakog pojedinačnog filma za ovogodišnje izdanje 'Zagrebačkih priča' su zagrebački kvartovi. Za produkciju svakog kratkog igranog filma predviđena su sredstva u iznosu od 100.000,00 kuna, a mogu se prijaviti svi građani Republike Hrvatske koji dostave svoje scenarije u zadanom roku.

Filmovi će biti snimani digitalnom tehnologijom i poslije prebačeni na 35mm vrpcu i DVD. Krajnji ciljevi projekta su distribucija filma u kinima po Hrvatskoj, kinima te festivalima u zemlji i inozemstvu te produkcija trajnog, filmskog proizvoda koji bi se koristio u svim promotivnim svrhama vezanim za grad Zagreb.

Projekt će se realizirati od 15. svibnja 2007. Do 15. svibnja 2008. godine. Nositelj projekta je Propeler film d.o.o, a više informacija, uvjete natječaja te opis projekta potražite na službenoj adresi.

Komentari
A: DragonRage 06.07.2007 Pogledaj profil

Evo...u Utorak u 12 satu u kafiću ITD kod SC-a će objaviti pobjednike. Odabrano je navodno 9 scenarija... :)

A: urednica 24.06.2007 Pogledaj profil

...hm... to je pitanje za organizatore, a ne za nas, ali javimo vam svejedno

A: vjuric 21.06.2007 Pogledaj profil

a kada će se znati rezultati natječaja za Zagrebačke priče i gdje će biti objavljeno. Bok

A: DragonRage 07.05.2007 Pogledaj profil

Ako se ja ne varam...trebao bi otići kod javnog bilježnika mislim, i tamo staviti autorska prava na svoj tekst...to košta nekih 120 kn, tak sam čuo, i onda mislim šalješ kopiju tog dokumenta zajedno sa scenarijem...

A: urednica 05.05.2007 Pogledaj profil

...tako nešto, ali možda najbolje da priupitate organizatore izravno na info@zagrebacke-price.org

A: fuzzbrain 05.05.2007 Pogledaj profil

zna li itko sta bi trebao biti 'dokaz o autorstvu'? cisto neka izjava tipa:'ja, ta i ta, izjavljujem da sam autorica teksta tog i tog' ili sta?