Watchmen, Duh Jahač i krvavi Kurt stižu 2007. - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Watchmen, Duh Jahač i krvavi Kurt stižu 2007.

Watchmen, Duh Jahač i krvavi Kurt stižu 2007.

Kurt Russel je novi Tarantinov koljač, Zack Snyder ufilmljuje Watchmena, a Nick Cage sjeda na motor kao Ghost Rider. Izvještaj s Comic Cona 2006...

p.h. 25.07.2006 0 komentara

Watchmen, Duh Jahač i krvavi Kurt stižu 2007.

Na nedavno održanoj stripovskoj konferenciji Comic Con u San Diegu, Quentin Tarantino je upoznao okupljene s novostima vezanim uz film 'Grind House' kojeg zajedno s Robertom Rodriguezom radi više od godinu dana. Rodriguezov zombie segment 'Planet Terror' je već gotov, a na upite novinara što je s njegovim dijelom, Tarantino se razbjesnio: 'Što želite, pa ne radimo neku Zonu Sumraka, serem se na to. Dobit ćete dva filma po cijeni jednog.' U Tarantinovom 'slasher' segmentu koji će se zvati 'Death Proof ' glume/krvare Marley Shelton, Rose Mcgowan, Rosario Dawson i mnoge druge, a čast da glumi Stuntmana Mikea, njihovog krvnika pripala je nikom drugom doli Kurtu Russelu, javlja Empire Online. Tko zna, možda će, nakon globalne rehabilitacije Johna Travolte, Quentinu uspjeti izdići još jednog filmskog zombieja iz mrtvih.

I Zack Snyder se šetuckao po San Diegu. Snyder će pak, nakon što je pobrao simpatije tamošnje publike svojim filmom '300' ponovno umočiti prste u stripovsku kašu. Ovaj put ufilmljuje se 'Watchmen' Alana Moorea i Davea Gibbonsa /naslovna/ , strip o grupi superherojskih odmetnika koji se udružuju ne bi li riješili misteriju koja bi mogla uzrokovati propast čovječanstva. Watchmen je jedan od najpopularnijih strip serijala na svijetu, a na njegovu epsku I slojevitu priču koja se dešava na nekoliko različitih planeta spotaklo se već nekoliko redatelja, spomenimo samo Terrya Gilliama i Darrena Aronovskog, I u posljednje vrijeme, Paula Greengrassa kojeg je Paramount angažirao, pa katapultirao zajedno s projektom. Film je na kraju završio u Warneru, a scenarija se primio Alex Tse. ‘Naravno das sam mazohist, ali sam i skeptik. Prije no što počnem raditi, morao bi se uvjeriti da je sve vrijedno truda, rekao je Snyder.

Na konferenciji se ponešto ekstenzijama podebljanog vlasišta pojavio i Nicolas Cage, veliki zaljubljenik u stripove (što je dokazao uzevši prezime Cage po svom omiljenom strip junaku Lukeu Cageu te nadjenuvši sinu ime Kal El). Nick se već dugi niz godina pokušava utrpati u neku stripovsku ulogu, ali unatoč nekolicini jalovih pokušaja kao što su bili oni sa Superman Lives, Spider-Manom, Iron Manom i Constantineom, ovo je prvi koji je uspio. Cage je oduševljen likom Ghost Ridera u kojeg se zaljubio još kao klinac vidjevši tog superjunaka goruće lubanje na motociklu. Redatelj je Mark Steven Johnson, a Cageova filmska partnerica Eva Mendes.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.