Rosario, Evan Rachel, Liv... - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Rosario, Evan Rachel, Liv...

Rosario, Evan Rachel, Liv...

...Dawson, Wood i Tyler tri su komada koje izdvajamo, mrvicu zbog izgleda, a puno više zbog novih romantično-raspjevanih rola.

m.n. 13.05.2005 0 komentara

Rosario, Evan Rachel, Liv...

Rosario Dawson (naslovna) prva je na redu, zahvaljujući ulozi u niskobudžetnom filmu 'Decent' čiju su priču zajedničkim snagama ispisali Brian Priest i Talia Lugacy koja će se također primiti i režije. Na slatkoj je Rosario da odglumi Mayu, usredotočenu i pametnu studenticu koju iz štreberske ljušture izvlače frendovi, a na kraju iskoristi neki tip. Kad dođe k sebi, Maya se odluči osvetiti… Snimanje počinje sredinom rujna u New Yorku, čim Dawsonova snimi već najavljeni film 'Rent'.

Evan Rachel Wood dopala je uloga u još nenaslovljenoj mjuzikl romansi koju zbog osamnaest Beatles pjesama znamo pod naslovom 'All You Need Is Love'. Ljubavna priča neće imati slavni bend u fokusu, već će se posvetiti leptirićima između Britanca i Amerikanke koji se zaljube baš usred krize tijekom šezdesetih. Budući da se od nje traže i plesački i glasovni dometi, baš nas zanima kako će im doskočiti. Scenarij su ispisali Dick Clement i Ian La Frenais, režira Julie Taymor (Frida), a produkcija također počinje u rujnu.

Treći je ljubavni projekt 'August Rush', romantičnog i fantastičnog karaktera. Iza njega stoji Warner Bros. koji je baš ovih dana kupio prava od književnice Kristen Sheridan i krenuo u casting. Priča je smještena u Central Park gdje dječak izgubi svoje roditelje, a da bi ih ponovno našao mora otići na odulje glazbeno putovanje.  Dječačića bi trebao odglumiti Freddie Highmore ('Finding Neverland', nadolazeći 'Charlie and the Chocolate Factory'), mamu ljepuškasta Liv Tyler iz najave, dok se za ulogu mističnog čarobnjaka pregovara s Robinom Williamsom. Glazbu koja pokreće cijeli film sklada Hans Zimmer.
Komentari

Nema komentara.