Nove nadnaravne storije M. Nighta Shyamalana - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nove nadnaravne storije M. Nighta Shyamalana

Nove nadnaravne storije M. Nighta Shyamalana

Sve fantastično, umišljeno, samo za igru i u nečijoj glavi Shyamalana posebno pali. Novim projektom 'Lady in the Water' razgalit će sve poklonike.

m.n. 24.03.2005 0 komentara

Nove nadnaravne storije M. Nighta Shyamalana

M. Night Shyamalan, etablirani, a možda bolje reći blockbuster redatelj 'Šestog čula', 'Neslomljivih', 'Znakova u žitu' i 'Zaselka' i dalje nastavlja u svom revijalnom, fantastičnom tonu. Koliki su trademark njegovi filmovi pokazuje i činjenica da su nam njihovi naslovi milozvučniji i poznatiji od njegovog imena.

Sljedeći će projekt 'Lady in the Water' iznijeti u suradnji s Warner Brosom budući da se s Disneyevcima, s kojima je surađivao na svim prethodnim filmovima, nije mogao složiti oko kreativnog pristupa cijeloj priči.

Ne treba niti reći da Warner Bros., koji je plodnog redatelja vabio godinama, likuje - 'Nadamo se da je to prvi od mnogo filmova koje će Night snimiti u našem studiju', rekao je Alan Horn, predsjednik Warnera.

'Lady in the Water' je nadnaravna priča o nadstojniku zgrade koji u bazenu jednog stana nalazi rijedak tip morske nimfe. Ili mu se to samo čini? Iako ostali detalji nisu poznati, sam je redatelj napisao i scenarij, te je najavio da će film biti vrlo osoban, pa se stoga jako veseli njegovoj realizaciji.

Bilo kako bilo, snimat će se u Philadelphii gdje je Shyamalan snimio sve svoje filmove. Casting je u toku, a premijera je najavljena za lipanj 2006.

Komentari

Nema komentara.