Momci s Madisona - momci s Emmyjem - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Momci s Madisona - momci s Emmyjem

Momci s Madisona - momci s Emmyjem

Najdramatičniji su 'Momci s Madisona', a najkomičnija je 'Moderna obitelj'. Charlie Sheen je fin, cenzuriraju Baldwina i Gervaisa, a Kate Winslet je dobra u seksu.

Siniša Paić 19.09.2011 0 komentara

Momci s Madisona - momci s Emmyjem

Sinoć je održana 63. dodjela televizijske nagrade Emmy, a pobijedili su stari favoriti. 'Momci s Madisona' su četvrti put proglašeni najboljom dramskom serijom. Za najboljeg dramskog glumca proglašen je Kyle Chandler ('Friday Night Lights'), a najboljom glumicom u drami proglašena je Julianna Margulies za ulogu političareve supruge u 'Dobroj ženi' pa je glumica poručila mužu da 'voli biti njegova žena i da je jako zahvalna što on nema političkih ambicija.' 

Humoristična serija 'Moderna obitelj' poharala je svoju kategoriju sa čak 5 Emmyja, najbolja glavna glumica u humorističnoj seriji je Melissa McCarthy ('Mike i Molly'), a najboljim komičarem proglašen je Jim Parsons ('Teorija velikog praska').


Uvodni skeč s otvaranja Emmyja, bez šale Aleca Baldwina.

Prvi Emmy osvojio je Martin Scorsese za režiju dramske serije 'Carstvo poroka', a svog prvog Emmyja osvojila je i Kate Winslet koja se opet jako obradovala svojoj nagradi, te je sve izgrlila i zadihana zahvalila svojoj mami. Njezin partner iz 'Mildred Piercea', Guy Pearce, proglašen je najboljem sporednim glumcem u miniseriji, te je izjavio da je bilo jako ugodno raditi na seriji i 'puno puta se seksati s Kate Winslet'.

Voditeljica dodjele bila je Jane Lynch iz serije 'Glee', a dodjelu je snimala i prenosila televizija Fox koja je cenzurirala šalu na račun svog vlasnika Ruperta Murdocha koju je trebao izvesti Alec Baldwin u uvodnom skeču koji se bavio prisluškanjem mobitela slavnih. Kao prezenter se na snimci pojavio i 'zločesti' voditelj Zlatnih globusa Ricky Gervais koji je baš izveo unaprijed pripremljeni skeč o cenzuri nepoćudnih šala.

Prezenter večeri je ipak bio Charlie Sheen koji se pojavio, objavio da se želi obratiti kolegama iz serije 'Dva i pol muškarca' (iz koje je izbačen), te im je na opće iznenađenje - poželio sve najbolje u novoj sezoni! Toliko o dodjeli, a popis svih nagrađenih možete pročitati na službenim stranicama Emmyja.

Komentari

Nema komentara.