Zvijezde se rađaju, diktatori umiru - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Zvijezde se rađaju, diktatori umiru

Zvijezde se rađaju, diktatori umiru

Cohen se zeza sa Sadamom, Eastwood snima mjuzikl s Beyonce, a Hitchock je zaslužio – napetu biografiju!

s.p. 21.01.2011 0 komentara

Zvijezde se rađaju, diktatori umiru

Sacha Baron Cohen trebao bi adaptirati – knjigu Sadama Huseina! Već smo objavili vijest da Cohen snima film 'The Dictator' prema scenariju autora 'Seinfelda', a sada je stigla vijest da će 'film o diktatoru' biti inspiriran pravim tiraninom. 'The Dictator' će biti labava adaptacija romana 'Zabibah i kralj', za koji se vjeruje da je napisan pod nadzorom iračkog diktatora Huseina,  a govori o ljubavi kralja i siromašne udane žene.

Film će režirati Larry Charles koji je snimio glavne Cohenove hitove, a premijera se očekuje 11. svibnja 2012. Studio Paramount Pictures već je izdao i slogan filma: 'Herojska priča o diktatoru koji riskira svoj život da osigura da demokracija nikad ne dođe u zemlju koju je s toliko ljubavi tlačio'.


Alfred Hitchcock i njegovi cameo nastupi.

Opet se spominje snimanje nove verzije mjuzikla 'Zvijezda je rođena' s Beyonce Knowles u glavnoj ulozi. Glavna vijest je da bi redatelj ovog filma mogao postati – Clint Eastwood! On i nije tako čudan izbor, njegov redateljski debi bio je 'Play Misty For Me' u kojem je glumio DJ-a, a Clint je režirao i hvaljenu glazbenu biografiju 'Bird'.

Svoju biografiju dobit će i majstor napetosti - Alfred Hitchcock! Redatelj hvaljenog dokumentarca 'Anvil! The Story of Anvil' Sacha Gervasi trebao bi režirati adaptaciju knjige Stephena Rebella 'Alfred Hitchcock and the making of 'Psycho'. Projekt se sprema već dugo, a knjiga koja je predložak objavljena je prije dvadeset godina, tako da još uvijek nema žurbe sa snimanjem.

Komentari

Nema komentara.