Za Mela Gibsona nema ni mamurluka - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Za Mela Gibsona nema ni mamurluka

Za Mela Gibsona nema ni mamurluka

Mel Gibson se neće pojaviti u 'Mamurluku 2' jer kolege glumci misle da je nepoćudan! A o Mikeu Tysonu ni riječi...

s.p. 22.10.2010 0 komentara

Za Mela Gibsona nema ni mamurluka

Otkazana je cameo uloga Mela Gibsona u predstojećem nastavku 'Mamurluka'! Tijekom tjedna najavljivano je da će se Mel nakratko pojaviti u 'Mamurluku 2', i to u ulozi majstora tetovaže. Redatelj Todd Phillips izjavio je da je vjerovao da će Gibson biti savršen za ulogu, a imao je i podršku Warnerovog producenta Jeff Robinova. Ipak, dodao je da ta odluka 'nije imala punu podršku ekipe i glumaca filma' pa je Melovo pojavljivanje otkazano.

Ukratko, pobunio se netko iz ekipe koja je trebala raditi s Melom, što vjerojatno znači netko iz castinga 'Mamurluka 2' u kome su gotovo svi glumci iz prvog nastavka: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha i Ed Helms. Lista stvari koje ljudima smetaju na Melu je poveća: glumac se prvo pokazao kao nepopravljivi alkoholičar i antisemit, a zatim su objavljene njegove poruke bivšoj curi Oksani u kojoj sve vrvi od seksističkih, rasističkih i nasilničkih izraza. Zbog toga je Gibsonova karijera u ozbiljnoj krizi, a 'The Beaver' kojeg je režirala Jodie Foster se još uvijek ne pojavljuje u kinima - očito zato jer je Gibson glavni glumac filma.

Gibsona je teško braniti od svih njegovih ispada, ali vrijedi spomenuti da ekipi iz 'Mamurluka' nije smetalo pojavljivanje Mikea Tysona u njihovom filmu. A Tysonu je dokazano puno opasnije i nasilničkije ponašanje nego Gibsonu: žena ga je optuživala za zlostavljanje, kolegi u ringu odgrizao je uho, a osuđen je za posjedovanje kokaina - i silovanje! Toliko o dvostrukim standardima...

 

Komentari

Nema komentara.