Sretan rođendan, Spužva Bobe! - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Sretan rođendan, Spužva Bobe!

Sretan rođendan, Spužva Bobe!

Spužvi Bob za 10. rođendan spremaju doček na Sundanceu, snimaju mu dokumentarac i TV film, a u goste stižu Dennis Quaid i Johnny Depp.

s.p. 14.01.2009 0 komentara

Sretan rođendan, Spužva Bobe!

TV mreža Nickelodeon planira cijelu 2009. provesti proslavljajući 10. godišnjicu Spužva Boba Skockanog. Crtić Stevea Hillenburga je svoju premijeru imao u srpnju 1999., a sada ga gleda ukupno 70 milijuna gledatelja na 25 jezika. Vlasnik Nickelodeona (MTV Networks) izračunao je da je Spužva Bob za klince od 2 do 11 godina već sedmu godinu uzastopce najgledaniji crtić. Stoga će rođendanska proslava trajati i trajati...

Prvo će na predstojećem Sundance Film Festivalu 18.01. glumci koji sinkroniziraju crtić uživo čitati scenarij specijalne epizode 'Spužva Bob protiv Velikog', što će moći pratiti odabrani gosti. Zatim slijedi i dugometražni dokumentarac koji će se potruditi objasniti kako je Spužva Bob postao tako popularan, a prikazivat će se na različitim TV postajama u sklopu MTV Networksa.

U sklopu službene stranice Spužva Boba otvara se i kutak za obožavatelje, pa će fanovi tamo moći chatati, raspravljati o omiljenim epizodama, birati najsmješniji video i igrati posebne igrice. Osim isječaka, publika će moći pogledati i čitave epizode, ali na žalost - to vrijedi samo za gledatelje iz SAD-a. Oni će prvo moći vidjeti najnovije epizode na matičnim TV postajama, a odmah nakon toga pojavit će se i na ovoj stranici.

Nove epizode snimat će se tijekom cijele godine i bit će pune gostujućih zvijezdi. U epizodi 'Djedica pirat' gostovat će Dennis Quaid, a u već spomenutom TV specijalu 'Spužva Bob protiv Velikog' svoj glas će posuditi i Johnny Depp. U studenom slijedi premijera jednosatnog TV filma u kojem će se Spužva Bob i njegovo društvo naći zatočenim u frižideru i prisjećati se zajedničkih iskustava. Neće sve biti u znaku slavlja, slava Spužva Boba će se iskoristiti i za kampanju za očuvanjem oceana i voda. Uostalom, bar to je logično - ako želimo da nas Spužva Bob i dalje nastavi zabavljati, moramo i mi paziti na naše vode i more.

Komentari

Nema komentara.