Cilj: pokrenuti revoluciju - Specials
Home      Specials      Cilj: pokrenuti revoluciju

Cilj: pokrenuti revoluciju

Robert Bilheimer, svojim novim filmom 'A Closer Walk' u kojem govori o AIDS-u, želi pokrenuti revoluciju i optužuje svjetske vođe za izdaju naroda.

15.10.2003 0 komentara

Volonterski centar Zagreb djeluje već punih deset godina tokom kojih je organizirao volonterske aktivnosti u više od 40 gradova i mjesta diljem Hrvatske, ostvario više od dvije tisuće međunarodnih i nacionalnih volonterskih razmjena te aktivno sudjelovao u prepoznavanju volonterstva kao neizbježnog segmenta izgradnje suvremenog hrvatskog društva.

Na druženju u Booksi predstavit će nam ljetne kampove za volontere u koje se možete uključiti i time doprinijeti poboljšanju života u zajednici, stvoriti osjećaj odgovornosti za zajednicu i osvijestiti kod sebe cijeli niz vrijednosti na koje ponekad zaboravljamo – toleranciju, solidarnost, zajedništvo, interkulturalno razumijevanje, mir, ljubav, ravnopravnost spolova, vrijednosti zaštite okoliša te osobnog i društvenog razvoja.

Uz sve ovo, možete upoznati zanimljive ljude, naučiti neka nova znanje i vještine i lijepo i korisno provesti ljetne praznike.

Što drugo da vam kažemo nego, postanite volonteri!

Komentari

Nema komentara.