Queer MoMenti: Vikend - Specials
Home      Specials      Queer MoMenti      Queer MoMenti: Vikend

Queer MoMenti: Vikend

Valentinovski Queer MoMenti donose film o burnom vikendu dvojice muškaraca, punom seksa, droge i partijanja.

filmski.net 10.02.2012 0 komentara

Queer MoMenti: Vikend

Jednog petka, nakon druženja sa svojim strejt prijateljima, Russel kreće u izlazak, sam i nabrijan. Pred zatvaranje kluba skupi Glena i tako počinje vikend – u kafićima i spavaćim sobama, ispunjen opijanjem i drogiranjem, pričanjem priča i seksom – koji će obilježiti njihove živote. Film je najavljivan kao jedna od najljepših ljubavnih drama koje ćete pogledati ove godine.

'Vikend' je drugi dugometražni flim redatelja Andrewa Haigha u kojemu glavne uloge tumače debitanti Tom Cullen i Chris New. Snimanje je trajalo svega 17 dana na lokacijama u Nottinghamu u Velikoj Britaniji. Svoju je premijeru imao na SXSW filmskom festivalu 2011. gdje je odmah osvojio nagradu publike, a od rujna je u distribuciji SAD-om.

Film pogledajte na valentinovskim Queer MoMentima u Kinu Europa u Zagrebu - 13. veljače u 19 sati  i 14. veljače u 21 sat. Mi vam poklanjamo ulaznice, nagrađujemo dvojicu čitatelja sa po dvije ulaznice za projekciju po izboru.

Pošaljite svoje podatke (ime, adresu), zajedno sa ključnim riječima "Queer MoMenti" i naznačenim danom kada želite pogledati film (ponedjeljak ili utorak) na e-mail info@filmski.net. Dobitnike ćemo tijekom vikenda obavijestiti e-mailom o preuzimanju ulaznica. Sretno!

Komentari

Nema komentara.