Tražimo vrlo važne osobe za Libertas - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      Tražimo vrlo važne osobe za Libertas

Tražimo vrlo važne osobe za Libertas

Kao ponosni medijski pokrovitelji Libertas film festivala nagrađujemo deset čitatelja s VIP akreditacijama.

filmski.net 24.03.2011 0 komentara

Tražimo vrlo važne osobe za Libertas

U svoje sedmo izdanje Libertas Film Festival ulazi s velikim novostima - prelazi u proljetni termin pa će se tako održati u Dubovniku od 11. do 17. travnja. Također od ove godine počinje uska partnerska suradnja s tvrtkom Valamar hoteli i ljetovališta koja podržava projekt od samih početaka.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik**** službena je rezidencija Festivala i to ne samo kao domaćin filmskim umjetnicima, sudionicima i gostima, već i kao filmsko platno na kojem će se prikazivati najbolji europski filmovi kandidirani za Oscara. I ove godine, Valamar će biti domaćin filmskim radionicama, ali i prvom regionalnom filmskom forumu. Za vrijeme trajanja festivala svim zainteresiranima dostupni su pogodni festivalski paketi noćenja već od 118 eura. Više o smještaju možete naći na internet stranici http://www.valamar.com/.

Valamar Lacroma Dubrovnik*****

Filmovi, radionice i filmski forum u Dubrovniku će okupiti redatelje, glumce, producente, studente ali i sve filmofile u razmjeni znanja, ideja i iskustva te, naravno, u neformalnom druženju na raznim domijencima i zabavama. Filmski.net je kao medijski pokrovitelj 7. Libertas Film Festivala pripremio ekskluzivnu nagradnu igru za svoje čitatelje.

Poklanjamo vam 10 VIP akreditacija za festival s kojima imate direktan pristup svim projekcijama, diskusijama, panelima, kao i večernjim zabavama. Da bi se prijavili za nagradnu igru pošaljite na info@filmski.net svoje podatke (ime, prezime i adresu) i odgovor na pitanje:
Kako se zove argentinski film koji je lani proglašen najboljim filmom Libertas film festivala? 
Dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti e-mailom 4. travnja 2010.

Za više informacija o festivalu posjetite Libertas web stranicu www.libertasfilmfestival.com.

Komentari

Nema komentara.