Traže se vampiri po Zagrebu - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      Traže se vampiri po Zagrebu

Traže se vampiri po Zagrebu

Zahuktava se casting za Nevergreen regionalnu kampanju Cockte - traže se ljubitelji vampira u Zagrebu.

filmski.net 04.03.2011 0 komentara

Traže se vampiri po Zagrebu

Cocktin mobilni tim je, u sklopu velike Nevergreen regionalne kampanje, nakon uspješne potrage za ljubiteljima vampirima po Osijeku i Splitu izašao i na ulice Zagreba.

U hrvatskoj se metropoli Cocktin party tim čitav dan zadržava na mjestima koje okupljalju mnogo mladih ljudi. Kružit će oko Studentskog centra, Sveučilišne knjižnice, studentskog doma Stjepan Radić te oko Arhitektonskog i Građevinskog fakulteta te Ekonomskog i Pravnog fakulteta.
 
Cocktin tim će biti i na posebnom koncertu grupe Pips Chips & Videoclips na kojem će poznati rockeri snimati svoj live album, a koji se održava danas i sutra u Zagrebačkom plesnom centru (bivše Kino Lika, Ilica 10). Koncert i 4. i 5. ožujka počinje u 19 sati.

Zabavni mobilni tim traži posebne mlade ljude koji će u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen oživjeti šest Cocktinih vampira iz zamišljenog grada Nevergreena – Alice, Alonza, Gringa, Kafku, Merlinku i Royal. Svaki od tih likova ima svoju izraženu osobnost i svi zainteresirani za uloge moraju odabrati konkretan lik za koji se prijavljuju.

Osim direktno kod mobilnih timova, vampiroljupci mogu slati svoje video uratke putem web stranice www.cockta.eu  ili Cocktine facebook stranice, a mogu doći i na nastup uživo na središnjem casting partyju koji ce se održati 11. ožujka u Zagrebu. Tu će moći izvesti svoju točku pred glavnim Cocktinim vampirima – žirijem u kojem sjede Ella Dvornik, zvijezda u usponu, Sergej Trifunović, srpski glumac i voditelj te Aleksandar Radivojević, srpski redatelj.

 

Komentari

Nema komentara.