Odsad nacionalna pokrivenost za B.net - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      Odsad nacionalna pokrivenost za B.net

Odsad nacionalna pokrivenost za B.net

Korisnicima Total TV-a na raspolaganju je više od 70 najpopularnijih domaćih i stranih programa te 200 otvorenih satelitskih programa.

08.12.2010 0 komentara

Odsad nacionalna pokrivenost za B.net

B.net, vodeći kabelski operator, ovih je dana omogućio korištenje svojih televizijskih usluga na području cijele Hrvatske: uvođenjem satelitske usluge Total TV sada je pokrivena cijela zemlja te je televizijske programe koji se nalaze u B.netovoj ponudi moguće gledati i tamo gdje ne postoji kabelska mreža ili neki drugi sustav distribucije signala.

Total TV već je sa svojom uslugom nekoliko godina prisutan u Hrvatskoj a u svojoj ponudi ima više od 70 popularnih komercijalnih televizijskih programa te njih dvjestotinjak slobodnih satelitskih programa (free to air). Od 1. prosinca, B.net je u potpunosti preuzeo Total TV te ga je integrirao u svoju ponudu usluga, a prve pogodnosti mogu se osjetiti već sada: nacionalni televizijski programi dostupni su i putem satelita, a korisnici koji se do kraja veljače odluče uvesti Total TV moći će uslugu koristiti za samo jednu kunu mjesečno tijekom prva tri obračunska razdoblja.

Satelitska televizija nudi vrhunsku, digitalnu kvalitetu slike na svim programima – uz određeni broj HD programa – ali i dodatne mogućnosti poput elektronskog programskog vodiča s pregledom programa po nekoliko dana unaprijed i mogućnošću da roditelji ograniče programe koji su dostupni djeci. Za praćenje satelitske televizije potreban je prijamnik (u SD ili HD izvedbi, ovisno o tome žele li se pratiti programi u visokoj definiciji – HD – ili ne) i ostala pripadajuća satelitska oprema, poput antene koju će B.netovi tehničari besplatno montirati svim novim korisnicima.

Među 54 programa u osnovnom Total TV paketu nalazi se niz vrlo atraktivnih programa koji su konstantno među najgledanijima u B.netovoj ponudi: počevši od National Geographica i Animal Planeta, preko ponude Discoveryjevih programa pa do Sci Fi Channela, History Channela, Viasatovih dokumentarnih programa i odličnih sportskih kanala kao što su Eurosport i dva Sport Kluba. Dio regionalnih programa također je uključen u osnovni paket, dok se u proširenom nalaze daljnji programi s područja susjednih zemalja.

Baš kao i u dosadašnjoj B.netovoj kabelskoj ponudi, ono što vam nedostaje u ponudi osnovnog i proširenog paketa možete nadopuniti premium programima; u ponudi su HBO i HBO Comedy, dva Cinemax programa, tri Pink programa (Extra, Folk i Plus), kao i paket programa za odrasle te paket programa u visokoj definiciji (HD). 

Ukoliko u vašem kraju nije dostupna kabelska televizija, sada je pravi trenutak da razmotrite satelitsku televiziju kao najbolji i najpovoljniji izbor za kvalitetno praćenje velikog broja programa. Uvrštavanjem satelitske televizije u svoju ponudu i uvođenjem Total TV usluge, B.net je značajno upotpunio ponudu svojih usluga, a instalacija, montaža i kasnija korisnička podrška sada će biti mnogo jednostavniji i lakši. Posebna cijena tijekom trajanja ove ponude – kada ne plaćate niti troškove instalacije i montaže – svakako je dodatni argument u prilog B.netove satelitske televizije.

Za više informacija posjetite službene B.net stranice.

Komentari

Nema komentara.