'Pacifik' na HBO-u - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      'Pacifik' na HBO-u

'Pacifik' na HBO-u

Ekskluzivna premijera prve epizode na HBO-u u Hrvatskoj u ponedjeljak 15.03. u 20:05 h, samo dan nakon američke premijere.

filmski.net 07.03.2010 0 komentara

'Pacifik' na HBO-u

Za novu HBO-ovu miniseriju 'Pacifik' odgovorni su izvršni producenti  Tom Hanks, Steven Spielberg i Gary Goetzman, producentski tim 'Združene braće', HBO-ove miniserije iz 2001. koja je višestruko nagrađivana, a između ostalih priznanja dobila je i nagrade Emmy te Zlatni globus.

PACIFIK prati isprepletene istinite priče trojice američkih marinaca Roberta Leckieja (James Badge Dale), Eugenea Sledgea (Joe Mazzello) i Johna Basilonea (Jon Seda) tijekom njihova sudjelovanja na pacifičkoj bojišnici Drugoga svjetskog rata. Miniserija prati te vojnike i njihove drugove od prve bitke protiv Japanaca za otok Guadalcanal, bitke za prašume rta Gloucester te osvajanja uporišta na otoku Peleliu, do krvavih borba na pijescima Iwo Jime, ratnih strahota Okinawe i, napokon, njihova trijumfalna, ali i u neku ruku, mučna povratka kućama nakon pobjede nad Japanom. 

Što vas očekuje u prve tri epizode možete pročitati u našem osvrtu, a više o seriji saznajte na stranicama HBO-a Hrvatska.

 

Komentari

Nema komentara.