Stiže svježa krv! - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      Stiže svježa krv!

Stiže svježa krv!

HBO vas ponovo vodi u Bon Temps, mali grad u Louisiani u kojem se događaju velike stvari... druga sezona 'Okusa krvi'!

filmski.net 13.11.2009 0 komentara

Stiže svježa krv!

Radnja serije 'Okus krvi' smještena je u ne tako dalekoj budućnosti punoj romantike, napetosti, misterija i humora. I vampira. Zahvaljujući izumu sintetičke krvi, ljudska im krv više nije potrebna za opstanak pa vampiri izlaze iz svojih ljesova.

U prvoj sezoni upoznali smo konobaricu koja čita misli Sookie Stackhouse (glumi je Anna Paquin, koja je za tu ulogu osvojila Zlatni globus), i vidjeli rješenje tajne o serijskom ubojici koje je u gradu dočekano s općim olakšanjem. Sookie je presretna što je njezina srodna duša, 173-godišnji vampir Bill Compton (Stephen Moyer), uspio izbjeći propast nakon što joj je, unatoč svjetlu dana, pritekao u pomoć i spasio je.


Trailer za drugu sezonu 'Okusa krvi'

Sookiena prijateljica Tara Thornton u međuvremenu kreće u novi život u kući svoje imućne dobročiniteljice Maryann Forrester; Sam Merlotte nakon noćnog izleta u šumi, odlučuje da se mora vratiti u formu kao mjenjolik; razuzdani brat Jason nalazi novi životni smisao u druženju s pripadnicima antivampirske sekte; a detektiv Andy Bellefleur sanira rane nakon događaja koji je nepobitno pokazao da krivac nije Jason.

Priča serije temelji se na likovima iz romana Charlaine Harris, a autor i izvršni producent serije je Alan Ball (dobitnik Oscara i autor HBO-ove serije 'Dva metra pod zemljom' koja je osvojila više nagrada Emmy) koji je napisao scenarij i režirao nekoliko epizoda.

'Okus krvi' glaedajte svakoga petka u 22 sata na HBO-u. Više informacija na www.trueblood2.hbo.hr

Komentari

Nema komentara.