Filmski.net Brunch: (500) dana ljubavi - Specials
Home      Specials      Filmski.net Brunch      Filmski.net Brunch: (500) dana ljubavi

Filmski.net Brunch: (500) dana ljubavi

Ovaj film nije još jedna idilična romansa, nego prava, životna i pomalo gorka priča o stvarnoj ljubavi.

filmski.net 03.11.2009 0 komentara

Filmski.net Brunch: (500) dana ljubavi

Tom vjeruje u kozmički predodređenu, sudbonosnu, fatalnu ljubav. Summer ne vjeruje, nimalo. Ali to neće spriječiti Toma da ju krene osvajati, iznova i iznova, poput modernog Don Quixota. No, Tom nije samo zaljubljen u krasnu, duhovitu i inteligentnu ženu, nego i zaljubljen u ljubav.

'(500) dana ljubavi' prikazat će se na Filmski.net Brunchu u kinu Movieplex u subotu, 7. studenog u 11 sati. Uz već tradicionalnu kavu i kolače, na ovom romantičnom izdanju Bruncha svi posjetitelji na poklon dobivaju i DVD 'Moulin Rouge'.

U suradnji s Muzika.hr priredit ćemo i kratku diskusiju u kojoj ćemo govoriti o soundtracku filma, glazbenoj karijeri glavne glumice Zooey Dechanel i položaju žena u glazbenoj industriji. U raspravi će sudjelovati: Zorana Kličković, direktorica Rokaj Festa, Meritas i Edo Plovanić u ime Muzike.hr. Meritas će uživo izvesti nekoliko svojih skladbi.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete nabaviti na blagajnama Movieplexa, a od četvrtka, 5. studenog i on-line na www.movieplex.hr. Vidimo se!


 

Komentari

Nema komentara.