Filmski.net Brunch: This is it! - Specials
Home      Specials      Filmski.net Brunch      Filmski.net Brunch: This is it!

Filmski.net Brunch: This is it!

Uz kavu i kolače pogledajte jedan od najočekivanijih filmova godine: dokumentarac o životu i smrti Michaela Jacksona. 

filmski.net 26.10.2009 0 komentara

Filmski.net Brunch: This is it!

'Michael Jackson's This Is It' prikazat će se na trećem Filmski.net Brunchu 31. listopada u 11:00 h u Movieplexu (Centar Kaptol). Pogledajte glazbeni hit-film nedavno preminulog kralja popa nastao iz stotina sati materijala snimljenog na probama tijekom priprema za povratničku turneju. Snimke su rađene HD kamerom, a neki će dijelovi filma biti u 3D-u i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima.

Ovaj Filmski.net Brunch organiziramo u suradnji s Muzika.hr, Menartom - izdavačem Jacksonovih albuma za Hrvatsku te hrvatskim fan clubom Michaela Jacksona. Očekuje vas humoristično izlaganje o liku i djelu Michaela Jacsona, kratka diskusija o filmu te nagradna igra u kojoj možete osvojiti Jacksonov CD.

Uaznice po cijeni od 35 kuna možete nabaviti već sad na blagajnama Movieplexa, a od četvrtka 29. listopada i on-line na Movieplex.hr.

Vidimo se u Movieplexu!

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...