Filmski.net Brunch: Priča o igračkama 3D - Specials
Home      Specials      Filmski.net Brunch      Filmski.net Brunch: Priča o igračkama 3D

Filmski.net Brunch: Priča o igračkama 3D

Poigrajte se s nama kauboja i astronauta u trećoj dimenziji i osvojite vrijedne nagrade!

filmski.net 09.10.2009 0 komentara

Filmski.net Brunch: Priča o igračkama 3D

'Priča o igračkama 3D' premijerno će se prikazati u sklopu Filmski.net Bruncha, u subotu, 24. listopada u 11 sati u Movieplexu u zagrebačkom Centru Kaptol. Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete nabaviti na blagajnama Movieplex kina, a u cijenu je uključeno piće dobrodošlice, kava, sok i slatkiši.

Prije filma za sve posjetitelje organizirat ćemo nagradni kviz o Pixarovim i Disneyevim animiranim filmovima, a svi koji budu sudjelovali mogu osvojiti 50 ulaznica za spektakularnu reviju na ledu 'Disney On Ice' koja će se održati u zagrebačkoj Areni 11.-13. prosinca!

Očekuje vas i kratko izlaganje o tome kako nastaju 3D filmovi, a najmlađe će zabavljati animator i na poklon će dobiti slikovnicu.

'Priča o igračkama' u kinima se pojavila 1995. godine i svojom revolucionarnom tehnologijom koju je osmislio studio Pixar zauvijek izmijenila filmsku industriju. Bio je to prvi dugometražni animirani film u potpunosti snimljen kompjuterskom tehnologijom. Danas, 14 godina nakon toga, ponovo se vraća u kina, poboljšana novom 3D tehnologijom!

Vidimo se u Movieplexu!

Komentari

Nema komentara.