Filmski.net Brunch: Distrikt 9 - Specials
Home      Specials      Filmski.net Brunch      Filmski.net Brunch: Distrikt 9

Filmski.net Brunch: Distrikt 9

Prvo pa izvanzemaljsko! Prvi Filmski.net Brunch zove vas na premijeru 'Distrikta 9', filma koji je pomaknuo granice znanstvene fantastike.

filmski.net 15.09.2009 0 komentara

Filmski.net Brunch: Distrikt 9

Distrikt 9 je geto u Južnoj Africi u koji su naseljene izbjeglice s drugih planeta. Za njih se brine privatna kompanija MNU kojoj je u cilju samo jedno – osposobiti moćno vanzemaljsko oružje kako bi na njemu zaradili. Dok međunarodne sile pregovaraju kako riješiti njihov problem, vanzemaljci postaju sve nezadovoljniji. Stjerani su u geto, mrze ih, raseljavaju ih i progone, a oni to više ne žele trpiti. Žele biti ravnopravni, iako nisu isti kao mi jer oni su - vanzemaljci!   

'Distrikt 9' je prvi film koji će premijerno biti prikazan u sklopu Filmski.net Brunchau nedjelju, 20 rujna u 11 sati u Movieplexu u zagrebačkom Centru Kaptol. Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete nabaviti na blagajnama Movieplex kina, a u cijenu je uključeno piće dobrodošlice, kava, sok i lagani zalogaj.

Problematika 'Distrikta 9' poslužit će nam kao predložak za kratku diskusiju o ljudskim (i neljudskim) pravima na kojoj će sudjelovati predstavnici nevladinih udruga. Naravno pitanja i komentari gledatelja su itekako dobrodošli u raspravi nakon koje slijedi film.

Vidimo se u Movieplexu!

Komentari

Nema komentara.