Briljanteen

Robert Hrkac

Imam 18 godina,točnije napunio sam ih prije 3 mjeseca....Upravo sam pogledao Grease,i to je jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao...John Travolta i Olivia Newton John su odigrali role života.Pogotovo Travolta koji se ugasio 80 tih ,ali ga je Tarantino izvukao.Grease je zabavan,zanimljiv,opojan i jednostavno najbolji mjuzikl svih vremena...Kakav Glee,kakav jebeni Zac Efron,GREASE RULESSSS

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

SUPER!!!!!

Film je odličan Jonh Travolta je zgodan, glazba je cool. Ne može bolje.Ovaj film preporučila bih svima koji vole dobru muziku i filmove za 5!!!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Briljanteeeen

I ako na volim ovakve filmove ovaj mi se stvarno dopao. Film je tako dobar ma on je odličan i preporučila bih svima da ga pogledaje i to što prije.....

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

50 godine prošlog stoljeća...

...zvući tako creepy i tak odaleko da imam dojam da je stvarno film snimljen prije 100 godina.. kad ono to su godine kad su naši starci bili mladi i kad su proživljavali ono što smo mi proživljavali do jučer. Film dobije na noti kad dvije pjesme plesno izvodete. svakako pogledati. pjevanje/plesanje je vrhunsko ;), gluma osrednja :)

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

the one and only

jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u svome zivotu, nikad mi nije dosadan a inace ne mogu bas gledati filmove vise od eventualno 2 puta.... izvrsna glazba, ples, gluma nikada nece biti zaboravljen, nikadaaaaa.... (ups malo sam se zanio)

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

kao i ...

..... i svi, a naslovi ranijih recenzija su: "izvrstan", "Jedan od mojih omiljenih ...", "nezaobilazno", "Nezaboravan mjuzikl", imam jako lijepo mišljenje o ovom filmskom uratku! Osim što je 1978. rođen najbolji brat na svijetu (moj naravno!!), rođen je i film kojeg će svi i nakon tako dugo (26 godina) obožavati! Film je i više nego izvrstan, nezaobilazan i nezaboravan! Originalan je i ulazi pod kožu a da i ne želite! Sve pjesme iz filma pjevuše se i danas, plesovi se vraćaju velikom brzinom, odjeći treba malo duže, ali vrijeme rasplesanog Johna Travolte i Briljanteena neće nikad umrijeti!!

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

izvrstan

to je jedan od onih filmova koji spada u rubriku obavezno pogledati!fenomenalna gluma travolte i olivie,film koji ce zauvijek ostat zapamcen i koji nam je dao isto tako odlicnu glazbu...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jedan od mojih omiljenih....

Inace bas ne volim mjuzikle, ali ovo je jedan od najuspjelijih. Fanmtasticno! Glazba je sjajna, brza, uzbudljiva, naprosto se ne moze mirujuci slusati. Zaplet je zgodan, smijesan i zabavan s nostalgicnim pogledom na pedesete iz sedamdesetih. Danny (Travolta) i Sandy (Newton-John) su valjda preteca svih onih dosadnih i blijedih teen parova koji su uslijedili. Tip filma koji se uvijek ponovno moze gledati, svakako preporucam.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nezaobilazno

klasik koji svaki tinejdjer treba pogledati....

Ocjena recenzije: 1.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nezaboravan mjuzikl!

Jednostavno jedan od najboljih mjuzikala u povijesti filma! Iako su nastavci smeće ovaj original je jednostavno pravi dragulj. Nezaboravne su uloge Johna Travolte i Olivie Newton John. Svaka pjesma je sve bolja i bolja (Summer Nights i You're The One I Want kao dva najveća hita). DVD koji jednostavno ne smijete propustiti. Iako slab dodacima, film to sve nadoknađuje.

Ocjena recenzije: 3.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju