Flashdance

plesno

Još se sjećam tog filma koji je te davne godine punio kina. Sjećam se da smo u to doba širom otvorenih očiju gledali kako Jennifer pleše, uz disko muziku, a pogotovo What a feeling koji je bio veliki hit. Sama radnja nije ništa posebno, ali film nije niti napravljen zbog neke radnje, nego samo zbog završnog plesa. Vrijedi ga odgledati ponovno, kao što već rekoh samo zbog plesa. Mlađim generacijama moglo bi biti zanimljivo da čuju kakva se muzika slušala te već davne '83. A na televiziji je da na program stavi i druge plesne filmove iz tog doba kao što je npr. Footloose, ili Dirty dancing, Groznicu subotnje noći.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ovo nije recenzija

film je klasik! trebalo bi ga staviti u neku zlatnu kolekciju pa na dvd i na kioske :)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

žnj

gledala sam film samo zbog pjesme What a feelin' i da vidim kak plese na tu stvar pa mozda i ja uhvatim koji korak... inace, film je bzvz a jedino kaj mi se svidja je obleka i mjuza

Ocjena recenzije: 1.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

dobro tijelo, loša obleka

Ovaj film je super pogledati iz perspektive gledanja obleke likova. Presmiješna komedija! Istina je da se sve vraća u modu-ali ljudi moji, ako nam se to vrati, jadni mi! iako, tijelo cure koja pleše-a koje je stalno u velikom kadru-je fenomenalno! al kad ju obuku u onu široku, neproporcionalnu, nadasve čudnu obleku-film dobiva drugo značenje.

Ocjena recenzije: 1.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Sjajan ples, vrlo los film

Zaplet je potpuno neuvjerljiv, postupci likova vise nego nelogicni, a ideja o fizickoj radnici u celicani koja, umjesto da navecer dodje doma i krepana se baci u krevet, slobodno vrijeme provodi plesuci je, pa, glupa. No, plesne scene su sjajno koreografirane, glazba moze ponijeti, a glavna glumica plese sjajno, iako pojma o glumi nema. Gledati na vlastitu odgovornost.

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju