Napokon Polly

Tipično

Gledala sam davno film, tako da se ne sjecam detalja, ali ono, tipicna ljubavna komedija. Nista za temeljno analiziranje. Ako vam je dosadno u nedjelju popodne za pogledat i nasmijat se je super!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ŠARMANTNO

Jennifer Aniston i Ben Stiller su super komičari. U ovom nas filmu pokušavaju uvjeriti da se suprotnosti privlače i u tome su uspjeli. Osim Aniston i Stillera, u filmu glumi i duhovita Debra Messing iz tv serije Will i Grace. Kemija između Jennifer i Bena je jaka. Jedini prigovor ovom filmu je predvidljivost, naime onog trenutka u filmu kada se Jenn i Ben sretnu, gledatelj zna da će oni završiti zajedno. Film sadrži dosta komičnih trenutaka, meni je omiljeno ono u wc-u. Vrijedi pogledati. Ocjena filma: 4

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Napokon Polly

Jako zabavno.Meni je najbolji onaj francuz kojeg glumi Hank Aziara.On mi je bio najsmiješniji u cijelom filmu.Davno sam pogledao film i više se ne sijećam nekih fora,ali sjećam se da sam se dobro nasmijao.Ali pazite da se ne opečete na Jennifer Aniston zato jer je ženska tako dobra!!!!

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Moglo je gore...

Jennifer Aniston i Ben Stiller su totalno hladni i neuvjerljivi kao par, ali to je ovdje najmanji problem. Svi su gegovi već viđeni u drugim filmovima istog žanra, a "Svi su ludi za Mary" izgleda kao remek-djelo uspoređeno s ovim. Jennifer Aniston, kao i ostali tzv. "Prijatelji", uopće ne zna glumiti, a potez karijere bio joj je udaja za Brada Pitta. Sad kad je i to gotovo, nadajmo se da će postupno potonuti natrag u opskurne c-filmiće jer ništa drugo njen "talent" ni ne zaslužuje.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zgodno!

Nasmijala sam se i zabavila - ležerna komedija s dobrom pričom i sjajnim završetkom! :)

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

THE BEST!

OVAJ FILM JE MENI NAJDRAŽI! STVARNO JE ZAKON! MRAK! GLUMCI SU SMIJEŠNI,A I TVOR! RADNJA I SAM ZAPLET JE SMIJEŠAN! CIJELI FILM JE SUPER I KOMIČAN. NE SLAŽEM SE S ONIMA KOJI GA KRITIZIRAJU!

Ocjena recenzije: 4.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Što je meni ovo trebalo...

...da pogledam ovaj film i pomalo u pitanje dovedem svoje nekakvo mišljenje koje imam o Stilleru (sva sreća pa je poslije izašao Starsky & Hutch) Nedovoljno iskorištene mogućnosti čine ovaj film nedoroečenom komedijom koja je mogla biti puno bolja. Definitivno neusporedivo sa Svi su ludi za Mary i Zoolanderom čiji status ovaj film nikada neće postići.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

slatka komedijica

Ako ne ocekujete previse,dobit cete puno-zabavit cete se i nasmijati uz kokoice i sokic.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

nit' smrdi nit' miriše

najklasičnija romatična komedija koju možete zamisliti. radnja, zaplet i rasplet ne mogu vas iznenaditi u niti jednom trenutku, sve je 'by the book'. jedini razlog koji me je privukao filmu je obožavani i genijalni ben stiller. a kako i anistonica ima svoju bazu fanova, jasan nam je razlog ovog dueta. fore su klasične, za široku potrošnju. unatoč svekolikoj nemaštovitosti, ipak trojka jer služi onome zbog čega je i snimljen - razbibrizi.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju