Rock zauvijek

a joj

Mislim da ovo nikome od njih (a i nas) nije trebalo. Ljubavna pričica je jadna kopija Burlesque i djevojki iz Coyote bara, sa neusporedivim vokalima. Na dvojku su mi povukli samo Baldwin i Brand. Dva-tri hita iz 80-ih baš ništa ne popravljaju.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

petica

Nije najbolji mjuzikl, ali dobro se pjeva! Ne razumijem se toliko u muziku, ali s onom plavom djevojkom liči na country tu i tamo. Baldwin i Brand su presmiješni, a i Cruise nije za bacit. Muzika je odlična, a šta se mene tiče to je i jedino što jedan mjuzikl treba ispuniti.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nije pametno, ali je zabavno!

Sve što vam treba za gledanje ovog filma jest super društvo uz koje možete pjevušiti ove obrađene i sve nekoć veoma popularne pjesme iz 80-ih. Film je idealizirana priča o mladim, bez-puno-para tinejđerima koji žive za glazbu i ljubav. Nije to neka posebno pametna tematika, prije svega, film je za razonodu i opuštanje.. Kadrovi su skladno osmišljeni poput stripa, gluma lijepo teče, a vrijeme utrošeno na gledanje filma prođe za treptaj oka. Lik Toma Cruisa stvoren je na temelju A. Rosea i inih rock bad boysa. Iako je film dobio loše kritike, atmosfera koju pruža izvrstan je razlog da ga pogledate.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

uh

Puno odličnih glumaca u ovome filmu ali jednostavno nije mi legao, ne sjećam se gad nisam pogledao film do kraja.Ko voli mjuzikl možda mu bude dobar.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Probavljivo

Kad se sve zbroji, nije loš film. Red pjevanja, red priče. Beskrajno simpatični Alec Baldwin i solidni Paul Giamatti su mi pozitivne strane filma. Mladi ko mladi, lijepi su, romantični, prepuni ideala - malo dosadno, ali može proći. Tom Cruise je solidan, ali ne i vrhunski. Catherine Zeta-Jones je toliko iritantna da od gledanja dijelova filma u kojima se pojavljuje boli želudac. Njen lik i treba biti iritantan, ali nije problem u liku nego u njoj. I nerado ovo pišem, jer mi je draga, i smatram ju stvarno savršenom ljepoticom, ali ovako lošu glumu još nisam od nje vidjela. Ako tražite laganu zabavu, ništa ozbiljno, limunadu za ubit dva sata, i premotate dijelove s Catherine, moglo bi vam biti i zabavno. Trojka.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju