Šuma summarum

Duhovito i svježe

Obožavam ovakav humor. Čista petica! Uz film Nevia Marasovića, ovo je put kojim bi trebala ići hrvatska kinematografija. Dolje ozbiljnost, sumorni likovi i suočavanje s prošlosti!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dobar

Pogledao sam ga nakon savjeta kolege sa posla i moram priznati da mi je film bio odličan. Miks svega, hrvatski Tarantino tako mi je rekao. Uglavnom, dobra ideja i dobri glumci, šteta što nisu malo bolje neke stvari napravili, ali u svakom slučaju film koji se uzdiže iznad prosjeka i pokazuje da se i u hrvatskoj može napraviti dobar film. Svakako pogledati ako volite "perverzije" i ubijanje bez puno priče i dileme ala Tarantino. Instruktori i čišćenje je najjači dio, a Muhlo.... car :)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Neobičan, ali loš

Šuma summarum je tipičan primjer uprskanog filmskog projekta. Jednostavna priča koja je ''upalila'' mnogo puta u raznim verzijama igre preživljavanja u naizgled bezazlenoj avanturi ovdje je izmrcvarena do neprepoznatljivosti lošeg eksploatacijskog žanra koji je sam sebi svrha. I tu ne bi bilo ničega lošeg da je parodiranje povrh glumatanja zabavno. No, nema goreg nego li kada se parodija uroti protiv same sebe. Svima koji bi iz bilo kojeg razloga htjeli pogledati Šumu summarum, stoga iskreni savjet. Nemojte.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Suma summarum..

Ja pregledao film.Aaaa...necu puno pricati.Hrvatski pokusaj Juznjacke utjehe...ako me neko razumije,znat ce,ako neko ne ,dace mi ocjenu ravno nuli !

Ocjena recenzije: 2.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju