Kate i Leopold

Šta reći?...Hugh...mmmm...

Gledati samo i isključivo zbog Hugh Jackmana, koji je odglumio Leopolda s toliko entuzijazma i topline, da doslovno ne možete skinuti oči s njega. Šta se tiče Meg Ryan, ona je solidno odglumila, ali ništa ekstra, skoro kao na autopilotu, šta nije ništa čudno, s obzirom na hrpu rom-com, koje je nasnimala ranijih godina. Zabavan je još i Breckin Meyer kao Katein brat, neuspješni glumac. Sama premisao filma je pretjerano bajkovita i neuvjerljiva, ali zbog glume Jackmana prolazi.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zanimljiv ;-)

extra je film...mnogo zanimljiv......

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

inkica

Dobar je, ali monoton

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

sweet

zobg ovog filma se pozelim vratiti u 19.st., al samo zbog romantike i nacina na koju su se ljudi sporazumijevali, neke stavri u vezi ljubavi itd. Filmic za opustanje i sanjarenje...

Ocjena recenzije: 2.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlicno

ODLICAN FILM ZA SVAKU POHVALU

Ocjena recenzije: 2.6 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

film za prije spavanja

ko i svaka romanticna komedija..film za opustanje, ima dobrih fora, sve u svemu dobra romanticna komedija.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

OSREDNJE

Ovaj film definitvno neće dobiti nikakvu nagradu za originalnost jer je oa priča viđena već stotinu puta. Uz to, film je i dosta predvidljiv. Gledatelju ne treba puno da shvati kako će se Kate i Leopold 'spetljati'. Ali dosta o lošim stranama. Film je dosta simpatičan, romantičan i zrači nekom toplinom. Ima i vrlo dobre glumce (Meg Ryan i Hugh Jackman) koji vas zajedno sa sigurnom redateljskom rukom (James Mangold) vode kroz ovo solidno ostvarenje. Ocjena filma: 3

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ugodno oku

Romantična priča o čovjeku koji pukim slučajem otkriva prolaz kroz vrijeme prateći Kateinog prijatelja, te tako dolazi u sadašnje vrijem gdje upoznaje Kate i zaljubljuje se u nju. Da ne bi dužila i prepričala vam cijeli film, pogledajte ga. Istina, malo je stariji film, ali je zato bolji od nekih današnjih filmova.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Kate & Leopold

Zanimljiva romantična komedija u kojoj glume Hugh Jackman i Meg Ryan dobra je zabava i osvježenja za ove jako vruće ljetne dane. Po meni se ovo ne treba pogledati zbog Meg Ryan nego zbog izvrsnog Hugh Jackmana koji je puno bolje odglumio svoju ulogu nego Meg. Preporučio bih ovaj film svim romantičarima zato jer je film doista zanimljiv!

Ocjena recenzije: 3.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Don't expect too much.

Iako ste sto posto gledali ovaj film (Nov@ ga je bar pet puta prikazala), reći ću da se radi o tipičnoj romantičnoj komediji s Meg Ryan. Sto posto ste gledali neku romantičnu komediju s Meg Ryan. Bar su dvadeset puta godišnje ;) Dobro za igubiti vrijeme i Valentinovo.

Ocjena recenzije: 3.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju