Ljubav i ostale katastrofe

Love and other disasters

Radnja filma se fokusira na Jacks koja traži drugima partnere, a sebe zanemaruje, tj. još uvijek održava (seksualnu) vezu sa svojim bivšim, jer se boji nepoznatog.Zato i odbija prihvatiti ljubav u blizini. Film pokušava izaći iz klišeja, koje sami likovi spominju i što se dogodi na kraju kad se snimi film potpuno drugačiji (i klasično isklišejiziran) od Peterovog scenarija o Jaksinu životu.To je i dobra strana filma, kao i Brittany kojoj ova uloga odlično stoji.Ostali glumci su isto dobri i komični, a sam britanski naglasak daje dodatni humor filmu, koji bi po meni bio prosječan da je američki. Mjesto radnje je inovativno, obično za ovakav film lokacija bude u New Yorku. Sve to ipak nije bilo dovoljno filmu da se izdigne iz prosječnosti i zaborava.Nakon gledanja dobiva se dojam praznine, iako je poruka filma razumljiva. Neloš film, i baš zbog neprikazanog porođaja (koji u filmovima bude prikazan) mu dajem trojku.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ljubav i ostale katastrofe

Super ljubavna komedijica, iako ne bas jako tipicna. Solidan film za razbibrigu, simpatican, sa simpaticnim glumcima/likovima. Jedna solidan film za poslijepodne sa frendicama... ili gay frendom :)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

De molim te...

film je apsurd baš je nekl čudan i nije mi se svidio,iako se priča razlikuje od tipičnih tih komedija ali opet...ne sviđa mi se to što je to zapravo engleski film,tj nije američki i to već otežava glumu,glumci su loše odabrani pa ja ih ne razlikujem pogotovo paola i davida ma sve mi se to pomješalooooo,oni men svi isto izgledajuuuu baš glupo,a ni brittany me nije baš oduševila ali catherine tate je bila fora s onom cigaretom što stalno nosi sa sobom(to je jedino bilo skoro ok hh),radnja je bedasta kao za neku dječju priću ali mi se zapravo sviđa pouka djela a to je d amoramo poštovat sva spolna opredeljenja al opet glupo mi je nekak sve to...šta ja znam...i ono pred kraj odjednom trudna a uopće nisu prikazali porođaj...bezvezeeee film

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju