Recept za život

dosadno

a nemam komentara jer sam film gledao davno i znam d ami se nije baš svidio jer sam skoro zaspo u filmu tako d aje moje ocjena 2

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Mmm, mljac, maljc :)

Solidna softly drama/romansa pa i „komedija“ od koje ti ne dođe muka. Dakle naša mala Felicity :) je konobarica koja nema ništa od života (trudna i s freak kontrol mužem), jedino što joj polazi od ruke je pravljenje zbilja impresivnih pita. Baduvej od kojih sam odmah ogladnio he he he. Iako film nije ništa posebno (pomalo u stilu „Čokolade“), ipak je Keri Russell dokazala da je nije pojela uloga, kao što su često „kritičari“ govorili i na taj način joj sje… karijeru.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Veličanstvene pite :)))

Ako ništa drugo ovaj film vrijedi pogledati radi onih scena u kojima možemo sliniti nad divnim pitama koje spravlja slatka Keri koju volim još od serije Felicity :). Nije loš film. Gledljiv je iako ne i obavezno štivo.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Konobarica

Konačno romantična komedija/drama gdje glavni likovi nisu vođa navijačica i najbolji nogometaš u momčadi. U ovoj, ja bih prije rekla drami, likovi imaju život sa hrpom pravih problema i vjerovali ili ne, nisu moralni stup društva. Za sve koji su se zasitili filmova tipa " ona voli njega i on voli nju, ali ga je ostavila jer je u lokalnom pubu pijan zašlatao konobaricu i sad mu cijeli život ne može vjerovat"

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju