Blade 2

je

dobar film. tko voli takvu vrstu-obavezno pogledati. jedino su mogli glavog vampira malo bolje napraviti i ne sa zelenom krvi

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Slabiji nastavak od originala

Nakon velikog uspjeha prvog filma, bilo je samo pitanje vremena kada će se snimiti nastavak. Kao i u većini slučajeva, i ''Blade 2'' je nastavak slabiji film od svog prethodnika.Prvi film predstavlja klasičnu borbu dobra (superjunak Blade) i zla (horde vampira) kombinirano sa high-tech okruženjem i odlično koreografiranim scenama borbe (stil koji su mnogi preuzeli iz ''Matrixa''). Drugi dio pokušava priču učiniti zanimljivijom uvodeći nove super-zločince (vampire koje napadaju i vampire) i udružujući Bladea sa vampirima u borbi protiv novog monstruma. Po mom mišljenju, upravo na tom dijelu se film izgubio jer se počelo malo previše komplicirati (pojavljuje se puno negativaca, dosta preokreta radnje na kraju filma). Za ovakav tip filma to je malo pretjerano i nepotrebno, jer se film više trebao bazirati na akciji i spektakularnim borbenim scenama, a priču treba što više pojednostaviti. Glumačka ekipa je solidno odradila svoj posao, dok je Snipes kao stvoren za ulogu Bladea koja mu izgleda odlično leži i u kojoj se ugodno osjeća. Prilikom gledanja filma treba imati na umu da je ovdje ipak riječ o ekranizaciji stripa, pa stoga i ne treba biti previše zahtjevan. Film će sigurno oduševiti ljubitelje stripova i video igrica, dok će ostali film vrlo brzo nakon gledanja zaboraviti.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ionako...

...se snimaju svakakve glupe gluposti, pa zašto ne bi snimili još jedan nastavčić sa glupom pričicom. ni prvi dio mi se nije svidio (priča je bila mlaka), a ovaj nam samo pokazuje kako su svi kritičari prvoga bili u pravu. wesley snipes nikada nije bio gori. ocjena 1

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zakon!!!!!

Da su bar svi super-junak-u-crnom-kožnjaku-koji-mlati-u-bullet-timeu ovako dobri.... plus Mačak iz Red Dwarfa u ulozi opakog vampira - priceless! Ako i niste gledali prvi dio a željni ste neke akcije na kućom kinu, look no further. U jednoj epizodi Simpsona je Homer rekao što sve treba imati dobar film: vampire i ekspolzije. E, pa ovaj ima oboje. Uživajte. Bolje od X-men i Daredevila zajedno.

Ocjena recenzije: 1.8 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

5

Odlično! Za razliku od mnogih drugih, za ovaj se film može reći da je dostojan nasljednik prvog dijela, i za to je velikim dijelom zaslužan W. Snipes koji je ulogu oživio upravo fantastično!!

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Tako se to radi

Prva dva Bladea i X-Mena su jedini filmovi napravljeni prema stripu koja saslužuju našu pažnju. Guillermo Del Toro je ovje napravio odličan posao i pokazao drugima kako treba izgledati film rađen prema stripu. Nadam se da će uspjeti i sa još jednim demonom-super junakom - Hellboyom. Akcijske scene su cool baš kao i priča.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Wesley pa gdje si ti nestao??

moja preporuka , kao ljubitelja horror i SF filma je ZAOBIÐITE U ŠIROKOM LUKU!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju