Dnevnici jedne dadilje

loše

ovaj film je bezveze i nemojte gubit vrijeme na njega...no, ja bih vam savjetovala da pročitate knjigu prema kojoj je film snimljen jer je odlična..smiješna je i opuštajuća..!!!!!!!!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Preloše

Film je zbilja preloš. Scenarij je mogla napisati vjerovatno još poneka dadilja sa sličnim iskustvom koji nije nažalost rijetkost. Ali u svu tu slabašno ispričanu i prikazanu priču, koja film nije niti mogla dovesti do kraja su dodali malo isforsirane romantike i brrrrr Šteta, Scarlet mi je inače jedna od omiljenih glumica.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

A ono...

tipična zabavna,obiteljska komedijaaa

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Solidno, ali ništa posebno

Solidan filmić bez pretjeranog mozganja. Uglavnom film zapravo prikazuje kritiku oba spola gdje najviše pati samo dijete. Scarlet Johansson bi u stvarnome životu trebala zapravo glumiti majku djeteta (u filmu negativan lik), a Laura Linney dadilju. Svi znamo i zašto. Na snimanju njenih filmova nitko ne smije ništa jesti i žvakati (vjerovali ili ne?), jer dotičnu damu to izuzetno živcira. Za disanje najvjerojatnije treba imati posebnu propusnicu od Scarlett. Uglavnom solidan film, ali pretežno za žensku publiku.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju