As u rukavu

meni dobar

ja uvijek kažem da svako ima pravo na svojem mišljenje, a moje mišljenej je da je film predobar..... nije savršen, ali volim takve filmove i film me je oduševio..... od radnje, gluma nije ništa specijalna al nije ni loša.....

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Krvavi kaos

Već dugo nisam bio tako podijeljena mišljenja oko nekog filma; nikako ne mogu razlučiti da li cijeli film kritizirati ili ga priznati kao solidan uradak. Očigledno je da Carnahan ima talenta jer s lakoćom postiže atmosferičnost u pojedinim scenama te mu se mora priznati da ima stila. Apsolutno da je takav stil već viđen u uradcima Tarantina i Ritchia no Carnahanu nedostaje i Tarantinovski humor i Ritchijevi genijalni obrati. Najveću pogrešku je Carnahan napravio time što je kraj prikazao u ozbiljnom tonu kada očito cijeli film to nije. 'Smokin' Aces' se apsolutno mora uzeti u obzir kao zabavna pucačina sa velikim brojem u najmanju ruku zanimljivih likova, a nikako ne kao ozbiljan film u kojem će na površinu isplivati dramaturški potencijal (jer ako je za onakav obrat na kraju trebalo umrijeti preko 30 bitnih i manje bitnih likova onda je ovo loš film)i/ili osjećaji likova (Messner). Carnahan je upravo takve stvari trebao izbjeći jer jednostavno u tolikom broju likova gledatelju je teško navijati za nekoga a kamoli biti protiv nekoga, što dovodi do toga da vas uopće nije briga za sudbine likova. No, usprkos ovim kritikama meni je 'Smokin' Aces' bio izrazito zabavan film u kojem jako dobre uloge daju Jeremy Piven i Chris Pine, a i filmski debiji glazbenika poput Alicie Keys i Commona nije za odbaciti, tako da ovom filmu dajem prolaznu ocjenu. Ponavljam nikako ne promatrajte ovaj film kao ozbiljan jer on to nije iako pokušava biti.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Smokin' Aces

Bez prremca,ovaj film konkurira za najlošijega filma godine.Katastrofalna režija,užasan scenarij,gluma plitka.Čak niti zvijdana ekipa nije mogla izvuči ovaj film.Svakako izbjegavati!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

kino

da nisam bio u njemu ovaj film bi dobio i manju ocjenu. Prenatrpano svime i svačime. ne kažem da se skroz igubilo u svemu tome ali većinu toga služi samo kao za nepotreban ukras. Alicia Keys je začudo barem meni čist pristojno ovo odglumila...nbaravno u tome je pomoglo što je dobila i malo kurvinskiju ulogu...sexy mala. za pohvalu je iznenađenje sa Ben Affleckom. misliš sada će on nešto kad ono....gledajte film u jako slobodno vrijeme i otkrijte:)

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

rokaj

Zanimljiv filmić. Mješavina Tarantina i Guy Richi-a. Zanimljivi likovi i jedna velika pucnjava gdje se svi poubijaju. Do samog kraja se nezna pravi smisao filma. Tko voli pucnjavu->obavezno pogledati.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Svi se poubijase

U ovome filmu su se svi poubijali. Mozda je tako i bolje.

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Natrpano svega pomalo

Nakon što sam odgledao ovaj film, ostao sam i zbunjen i razočaran i donekle zadovoljan filmom. Razlog tome je što je Carnahan u ovaj film natrpao svega pomalo, od mnoštva raznolikih (skoro stripovskih) uloga,zanimljivih kutova kamere i načina snimanja, komičnih elemenata, nasilnih i krvavih obračuna, navodno velikog preokreta u radnji, dramskih elemenata itd. Iako film traje 100-injak minuta, ni to redatelju nije bilo dovoljno da sve svoje zamisli pretoči kvalitetno u film. Priča o zabavljaču koji želi odati mafiju, a ovi mu ucijene glavu zbog kojeg ga sve najbolje ubojice žele ubiti, a pola FBI-a ga želi zaštititi i ne djeluje tako loše. Ipak prva greška je bila što se u filmu pojavljuje mnoštvo likova, a redatelj se nije uspio odlučiti kojem će posvetiti najveću pažnju. Malo sam ostao razočaran kada sam vidio je lik kojeg glumi Reyndols zapravo taj koji bi trebao biti ''The man'' a iskreno očekivao sam da njega koknu među prvima. Ono što će svima prvo zapasti za oko je sličnost filma sa ranijim Tarantinovim i Ritchiejevim filmovima, te hrpa kvalitetnih glumačkih imena na jednom mjestu (Liotta, Garcia, Affleck, Berg, Reyndols...). Ipak, mnogi od njih ostanu neiskorišteni (mislim na Liottu i Garciu za koje znamo da mogu pružiti puno više od onoga što im je ovdje ponuđeno), nekima se posveti više pozornosti nego što treba (Reyndols, Piven kao Buddy Israel koji nije loš, ali centralnog lika filma treba odigrati netko s većom karizmom), nepotrebni likovi (npr. baka i njen ''reper/karate kid'' unuk). Kao ugodno iznenašenje istaknuo bih Aliciju Keys u ulozi ubojice koja je svoje minute pametno iskoristila. Nadalje, ubacivanje dramskih elemenata (npr. Israelovi krupni kardovi sa suznim očima gdje je trebalo vidjeti kako se on valjda kaje za ono što je učinio. Isto i na kraju filma sa Reyndolsovim likom), u ovakvom tipu filma ne sjedaju baš najbolje. Na kraju, dobili smo zbrkani film sa svega pomalo, koji se može pogledati, ali očekivati ne treba puno.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Smokin' Aces

Osim naslova i radnja filma je zanimljiva. Tematika mafije, FBI-a i 'svjedoka'iako stara iznesena je na nov, zanimljiv i posve neočekivani način. Stvarno mi se svidio jako neočekivani kraj.Ono što mi u filmu baš i nije bilo jasno su silne ubojice i otkuda su se stvorile. Mislim da bi sve nejasnoće oko nekih dijelova radnje bile razjašnjene nakon još jednog gledanja filma. To je glavni nedostatak filma, po mom mišljenju. Bez obzira na koncentraciju ne može se pohvatati sve linije u filmu. Jako dobar odabir glumaca, i onih poznatih kao i onih malo manje poznatih. svi su odradili svoj posao sasvim solidno. Efekti su, također sasvim solidni. Zanimljiv mi je kut snimanja iz ptičje perspektive, pomalo neobično učinjen na nekim dijelovima (npr. Israel na podu kupaonice), koji pridodaje 'dramatičnosti' cijele situacije. Film je dosta napet, drži gledatelja u iščekivanju i iznenađuje ga iznenadnim obratom u radnji. Sve u svemu mislim da ga vrijedi pogledati.

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ispod očekivanja

Dobra glumačka postava i sadržaj filma koji me je privukao, ali film je ispod očekivanja. Prva polovica filma dosadna, kasnije film već malo bolji i zabavniji. Ovo je film, kakav ne bih mogla gledat više od jedanput. Za ovo se ne isplati ici u kino... radje videoteka. I glavno da je ime Ben Affleck na prvom mjestu u navodima tko glumi u filmu, a covjek se pojavljuje nekih 15 min u filmu. Andy Garcia, Ray Liotta - solidni kao uvijek. Alicia Keys - nije losa, dobro je odradila ulogu.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju