Aquamarine

Aquamarine

Pravi teen film, iako je namijenjen ženskom djelu publike mogu ga pogledati i muški ;) Film se vrtio na našoj televiziji, i ako nemate baš ništa pogledati - iako mislim da bi trebali imati - pogledajte ga, ili čekajte da bude na TV-u.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Zaljubljena sirena

Debitantkinja Elizabet Alen,autor je priče o prijateljstvu i mladalačkoj ljubavi,u urnebesnoj komediji 'Aquamarine'.Kada pobegne od dogovorenog podvodnog braka,po želji njenog oca, očajna Akvamarin (Sara Paxton), prelepa sirena nasuče se na obalu tokom letnje oluje.Pronalaze je dve najbolje drugarice, 13-godišnjakinje Kler (Emma Roberts) i Hejli (Joanna 'JoJo' Levesque,pevačka zvezda u usponu) i same suočene s velikim problemom, budući da za 5 dana Hejli sa porodicom odlazi da živi u Australiju. Poznanstvo sa sirenom dovešće do dogovora: ako joj pomognu da nađe momka u roku od tri dana, ona će drugaricama ispuniti jednu želju.Kao idealna prilika za sirenu drugaricama se čini spasilac na plaži, Raymond (Jake McDorman). Kroz niz komičnih scena devojke će shvatiti da ono za čime žudiš nije i zapravo ono što zaista želiš. Uspeće da nadmudre bogatašicu Sesiliju (Arielle Kebbel) i odvuku zgodnog spasioca u naručje, ovaj htedoh reći pravo na peraje sirene. Ispuniće svoj deo pogodbe, a lepa sirena će im ispuniti želju da Hejli ostane na Floridi i ne ode u Australiju. Simpatična laka letnja pričica za tinejdžere, snimljena u Australiji, sa zamašnim budžetom od $12,000,000, nije prošla nešto naročito ni kod publike, a pogotovo ne kod kritike.Za ljubitelje mora, plaža, bikinija ... i sa razvijenim smislom za tinejdžersku fantaziju!

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Fantastično

ne znam za kaj al film je urnebesniiii i pravi teen film i baš mi se svidio od početka do kraja...a u ova plava glumica se odlično snašla u svojoj ulozi smotane sirene hahah...iako priča vuče na dječji film uopće nijeeee i preporučam ga svakom da pogleda bez obzira na godine...i ne mojte sad mislit da sam gay što gledam takve filmove...ma ja gledam sve uglavnom film je za 5

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zakon film

aquamarin je odlićan film pun humora

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Tinejdžerski ;)

Pa da, za mene je dobar, film je tinejdžerska klasika, zanimljiva je sirena, sve u svemu slatko ;)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Preporučujem svima mlađima od 14.

Ovaj film sadrži sve što je potrebno da osvoji srce jedanaestogodišnjakinje- dvije best frendice, zgodnog dečka, stilsku transformaciju i predvidiv završetak. Danas sam da pogledala sa mljađom sestričom i mogu reći - uopće nije loš, s obzirom na to da postoji puno glupljih filmova za stariju djecu i mlađe tinejdžere.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju