Dvanaest majmuna

SPOILER

JEL MI MOŽE NETKO PAMETNIJI OD MENE OBJASNIT KRAJ FILMA? UNAPRIJED ZAHVALJUJEM ;)

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ludo

U The jacket sam nabasala na odličnog D. Craiga, a ovdje na B. Pitta u dosad meni neviđenom izdanju. Izgleda da luđake nije teško glumiti, samo treba voditi računa o jednome-ne postati jedan od njih. Willis je pokazao opet sebi svojstvenu glumu i ubacio par suza i luđačkih pogleda i to je to. Jedina glumica je Stowe i iako nju inače ne volim tu mi je bila ok. Film da je napravljen 15 godina poslije bio bi presmiješan, ali 90-ima očito paše ta apokaliptična nota. Iskreno, ovo nije pozitivan film koji će vas razveseliti, prije je jedan od onih koji će vas dobro uzdrmati. Pogotovo ako ste upravo polagali državnu maturu. ;)

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nesto predivno a tako (ne)jednostavno

Ovaj film govori o obicnom covjeku u neobicnim situacijama, i unatoc tome kako se uspijeva prilagoditi tome. Stat na noge i privrzeno i svjesno raditi sto treba, te na kraju pokleknuti pred malom nadom o mogucem spasenju ljudskog roda. Sto je i sama pouka filma ljude nada odrzava na zivotu ...

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

........

filmčina,muzika, gluma, priča sve je dobro

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

užas

joj užas, primitivno i isfurano. užas stvarno. ja ne znam tko može gledat ovaj film i reć da je dobar

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

napokon sjajan film

ako ovaj film nema najdublju poruku, najbolju naraciju radnje, i scenarij za vola ubit onda nema niti jedan. Pogotovo na kraju kada se daju dvije poruke: i da se povijest ne može promijeniti i da smo mi, ljudi, osuđeni na propast, i to pogotovo udara čovjeka nakon što su Bruce i njegova ženska baš mislili da se to neće desiti i da su 12 majmuna zapravo samo neki ljubitelji životinja. Soundtrack iz 60ih rules! Odabir glumaca rules! Sve rules!

Ocjena recenzije: 3.2 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju